• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zbog jednog igrača Anri ne gleda Arsenal: ''Kada ga je vidio, ugasio je televizor!''

Autor 000

Nekada najbolji fudbaler tima iz Londona je bio revoltiran onim što vidi.

 Tijeri Anri zbog Granita Džake ne gleda Arsenal Izvor: MN PRESS

Dve legende, jedna Mančester junajteda i jedna Arsenala, imale su plan da zajedno gledaju fudbal... Tjeri Anri je pozvao Patrisa Evru, ali utakmica nije odgledana.

Šta se zapravo dogodilo, objasnio je nekadašnji lijevi bek tima sa Old Traforda, koji je trebalo da bude gost u Anrijevoj kući. Bivši napadač Arsenala je ugasio televizor jer je na početku meča vidio Granita Džaku sa kapitenskom trakom!

Neko bi mogao da pomisli da je priča izmišljena, ali je sve to Patris Evra ispričao nakon meča koji su odigrali Arsenal i Barnli, a vezista iz Švajcarske, albanskih korijena, dobio crveni karton.

''Jednog dana me Tjeri Anri pozvao u svoju kuću, trebalo je da gledamo Arsenal. Uključio je TV i prva slika koju smo vidjeli je Granit Džaka sa kapitenskom trakom. Anri je isključio TV i rekao da ne može da gleda kako je Džaka kapiten njegovog tima'', ispričao je Patris Evra.

Francuski defanzivac i Anrijev saigrač iz reprezentacije je poznat po svojim neobičnim izjavama jer važi za jednog od igrača koji nemaju dlake na jeziku. Često gostujući u emisijama kao stručni konsultant govori stvari bez pardona.

Nakon 12 kola u Premijer ligi Arsenal ima 13 osovjenih bodova. Pored četiri pobjede i jednog remija, ostvarili su čak sedam poraza, a posljednji je upisan protiv Barnlija, kada je Granit Džaka isključen, a Pjer-Emerik Obamejang postigao autogol.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC