• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jovetić (ni)je Fiorentinin?

Oprečne informacije o tome da li je Stevan Jovetić završio posao zbog kojeg je bio u Firenci. On kaže da nije, italijanski mediji tvrde da jeste.

 Jovetić (ni)je Fiorentinin? Izvor: MONDO

ISupertalentovani Stevan Jovetić boravio je u Firenci da bi utanačio dogovor sa čelnicima Fiorentine oko transfera. Međutim, pojavile su se oprečne informacije o tome da li je dogovor postignut.

Jovetić je srpskim medijima izjavio da na sastanku sa direktorom Fiorentine Korvinom nije postinugt nikakav dogovor, već da je on dao Italijanima uslove, a oni su obećali odgovor za dve nedelje.

Međutim, italijanski mediji i podgoričke "Vijesti" tvrde da se Jovetić ipak dogovorio sa Fiorentinom.

"Gazeta delo Sport" objavila je da je Jovetić prošao lekarske preglede u Firenci, i da je na korak od potpisivanja višegodišnjeg ugovora sa "Violom". U italijanskim medijima se već povlače paralele između Jovetića i Dejena Savićevića, kome su, upravo kolege sa Apeninskog poluostrva svojevemeno nadenule nadimak "Genije".

Isti list piše da je Fiorentina platila Jovetića 10 miliona evra!

I podgoričke "Vijesti", nezvanično saznaju da je Jovetić postigao dogovor sa Fiorentinom, ali ne objavljuju druge detalje.

Jovetićev menadžer Fali Ramadani kaže da su, pored Fiorentine, u igri za potpis crnogorskog reprezentativca još dva kluba.

"Nismo završili posao u Firenci i nećemo sve do 15. maja. Razlog su ponude još dva kluba, iz Italije i Španije. Ne mogu da otkrijem imena, već samo da najavim da ćemo se ponašati identično kao u slučaju Fiorentine", rekao je Ramadani za "Sportski žurnal".

(www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC