• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ferguson: Zaslužili smo finale!

Zaslužili smo finale, kaže Aleks Ferguson. Škot obećao Polu Skolsu mesto u startnih 11 u Moskvi 21. maja.

 Ferguson: Zaslužili smo finale! Izvor: MONDO

Menadžer Mančester junajteda Aleks Ferguson nije krio oduševljenje nakon utakmice polufinala Lige šampiona sa Barselonom (1:0), rekavši da su njegovi izabranici zaslužili finale 21. maja u Moskvi!

"Ovo je sjajno, osećam se predivno. Mančester je klub koji zaslužuje da igra u finalu. Pogledajte samo ove navijače! Fantastično, presretan sam zbog svih, pogotovo Pola Skolsa, igrača koji je ponikao na Old Trafordu. Njegov sjajan gol nas je odveo u Moskvu“, izjavio je vidno uzbudjeni Škot.

Prema njegovim rečima, strelac jedinog gola protiv Barse, biće prvi na spisku za veliko englesko finale gde ih očekuje pobednik dvoboja izmedju Čelsija i Liverpula, zbog činjenice da je omaleni vezista zbog povrede propustio finale 1999. godine protiv Bajerna kada su “crveni djavoli” osvojili poslednju titulu evropskog prvaka.

“Apsolutno će biti prvi. Njegov gol je tek drugi u ovoj sezoni, ali jedan od najvažnijih. Uostalom, ne možemo od njega da očekujemo 15-20 pogodaka koliko je postizao dok je bio mlađi”, dodao je Ferguson.

Škotski stručnjak se takodje zahvalio navijačima, koji su kao i obično 12 igrač „crvenih djavola“.

„Kad se utakmica bližila kraju bilo je sve teže i teže, jer Barselona nije imala šta da čeka, ali naši navijači su bili fenomenalni i odigrali su veliku ulogu u pobedi“, zaključio je Ferguson.

Kapiten Junajteda Rio Ferdinand, koji je u odsustvu povredjenog Nemanje Vidića, najčešće morao sam da se nosi sa napadačima Katalonaca, smatra da je disciplina bila ključna u trijumfu.

“Morali smo mnogo da se branimo u finišu jer su nas gosti jako pritisli. Disciplina je bila ključna i jedan genijalni potez Skolsa. Koga ćemo dobiti za protivnika u finalu, nam je sasvim svejedno”, rekao je engleski reprezentativac.

(www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC