• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Rajkard: Ne idem iz Barselone!

Frank Rajkard nema nameru da ide iz Barselone iako je njegov tim i drugu godinu zaredom ostao bez trofeja.

 Rajkard: Ne idem iz Barselone! Izvor: MONDO

Iako je Barselona porazom u Mančesteru (1:0) u polufinalu Lige šampiona ostala bez ijednog trofeja ove sezone, Frank Rajkard nema nameru da odstupi sa kormila katalonskog kluba.

“Nikad nisam pomislio da sam odem sa klupe Barselone. Nakon ovog poraza, moramo da se držimo zajedno jer klub treba pomoć i podršku”, rekao je Holandjanin.

Klub sa Nou Kampa u svojim redovima ima Ronaldinja, Lea Mesija, Tijeri Anrija, Bojana Krkića, ali će do kraja sezone u Primeri, zajedno sa Viljarealom, koji im beži četiri boda, morati da se bore za drugu poziciju, koja direktno vodi u elitno kontinentalno takmičenje.

“Bilo bi drugačije da igrači žele da odem, ali to sada nije slučaj. Barselona je veliki klub i ima ljude koji će da donesu odluke za dobrobit kluba”, dodao je Rajkard.

Holandski stručnjak se potom osvrnuo na polufinalni meč protiv Mančestera, pohvalivši igru engleske ekipe.

“Bilo nam je veoma teško, jer Mančester ima snažnu ekipu. Vrlo su organizovani i uvek stoje iza lopte. Uopšte, teško je pobediti bilo koji tim iz Premijer lige, jer se tamo igra vrlo specifičan fudbal”, izjavio je Rajkard i dodao da je sreća pri žrebu četvrtfinala doprinela da se u toj fazi sretnu Liverpul i Arsenal, pa je jedan engleski tim morao da otpadne.

“Da nije bilo takvog žreba, moglo je da se desi da u polufinalu igraju sva četiri engleska kluba”, podvukao je Holandjanin, ali i iskoristio priliku da kritikuje “ružan način igre” Engleza.

“Engleski timovi mogu mnogo toga da pruže, ali na žalost ne igraju na najlepši način i nije ih baš lepo gledati”, zaključio je Rajkard.

Kapiten Katalonaca Karles Pujol smatra da klub mora da razmisli o svemu što se dogodilo ove i prethodne sezone, u kojima je Barsa ostala bez trofeja.

"Moramo da branimo našu čast svim silama. Imamo sjajnu ekipu i do kraja prvenstva moramo da osvojimo drugo mesto. Na Old Trafordu nismo dali gol iako smo imali nekoliko šansi, ali za prolazak u finale, dobra igra nije dovoljna”, rekao je Pujol.

(www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC