• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zbog se*sa sa maloljetnicom bacali mu bombe na kuću: Mrzi ga cijela država, a sada će napasti titulu!

Autor Dragan Šutvić

Nevjerovatna priča iz Izraela, gde se najomraženiji lik tamošnjeg fudbala vratio iz inostranstva.

 omer-acili-makabi-haifa-optuzbe-seks-sa-maloletnicom-novi-klub-saigrac-bogdan-planic Izvor: Profimedia/CNC/Pavel Mazáč

Prethodnih dana je pregovarao, a u toku tih pregovora njegovu porodičnu kuću, tamo gdje mu žive roditelji, zasipale su dimne bombe. Navijači Makabija iz Haife ga nisu željeli u timu pa su dimnim bombama i grafitima pokazivali revolt prema najnovijem pojačanju svog kluba.

Nekadašnji fudbaler Makabija iz Tel Aviva, a pre toga i Hapoel Rišona i Beitara, Omer Acili nije omiljena ličnost u Izraelu. Zapravo, nekadašnjeg reprezentativca mrzi cijela država.

Možda će vas zanimati

Reč je o čovjeku koji je ne tako davno bio u centru seks skandala, kada se zajedno sa jednim saigračem našao u provodu sa maloljetnim djevojkama. Iako se pretpostavljalo da djevojke imaju 18 godina, one su bile tri godine mlađe, zbog čega je Aciliju prijetilo pet godina zatvora.

Na kraju su optužbe odbačene jer su djevojke tvrdile da su punoletne, ali je Acili pobjegao iz Izraela. On je prvo bio suspendovan u timu iz Tel Aviva, a zatim je i raskinuo ugovor kako bi se preselio na Kipar. Sada se vraća u izraelski fudbal, gdje nije dobrodošao.

Dimne bombe koje nisu aktivirane ispred porodične kuće pronašla je majka fudbalera, dok su na ogradi bili ispisani grafiti ''Budi što dalje od Haife'' i ''Acili je pedofil''. 

Omer Acili je potpisao za Makabi iz Haife, trenutnog lidera prvenstva u Izraelu. Ovaj tim je u prvih 15 kola sakupio 35 bodova, čak osam više od imenjaka iz Tel Aviva, koji je najveći konkurent za naslov šampiona. U ekipi iz Haife igra i srpski defanzivac Bogdan Planić, bivši fudbaler Crvene zvezde i Vojvodine.

(MONDO)

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC