• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Više bih volio da pobijedim Zvezdu nego Partizan: Lalatović za MONDO o pričama da pušta bivši klub!

Autor Dragan Šutvić

"Da se navijači Partizana ne bi opet ljutili na mene i govorili da ja puštam Crvenu zvezdu", rekao je trener Vojvodine.

 Lalatović više bih volio da pobijedim Zvezdu nego Partizan Izvor: MN PRESS

Nenad Lalatović se sa Vojvodinom u Beleku sprema za izazove tokom proljećnog dijela sezone, a na djelu će moći da vidi i kako teku pripreme Crvene zvezde, Partizana i brojnih drugih srpskih klubova koji su izabrali Antaliju.

"Stara dama" zaostaje dva boda za Partizanom, a već 11 za Crvenom zvezdom, ali se navijači novosadskog kluba nadaju da bi ipak mogli da se umiješaju u borbu za titulu.

Ipak, da bi o tome mogli da razmišljaju - potrebno je pobijediti "vječite".

Možda će vas zanimati

Na konkretno pitanje, koga bi više volio da pobijedi u proljećnoj polusezoni, Dejana Stankovića ili Aleksandra Stanojevića, Nenad Lalatović je za MONDO dao zanimljiv odgovor.

"Ja bih najviše volio da dobijem i jedne i druge", počeo je Nenad Lalatović.

"Ako kažem jedne, onda će ovi drugi da se naljute. Deki je moj veliki prijatelj i tu utakmicu ne shvatam kao naš međusobni duel. Igraću da pobijedim Crvenu zvezdu, a ne Dejana Stankovića. Partizan sam spletom okolnosti već dobijao dosta puta… Tri puta za dva mjeseca, to nikome prije mene nije pošlo za rukom. Volio bih da sam pobeđivao i Zvezdu, ali nisam…".

Priznaje da je Zvezda, u kojoj je nekada igrao i radio, klub koji ima najbolju ekipu u Srbiji, pa će mu stoga na proljeće biti izazov da i njih pobijedi, pošto protiv nje ima najslabiji skor.

Izvor: MN PRESS

"Zvezda u ovom trenutku ima najkvalitetniji tim u Srbiji, da se ne lažemo… Imaju ogroman budžet, dovode fenomenalna pojačanja. Ako bih baš morao da biram koga da dobijem u proljećnoj polusezoni, neka to bude Crvena zvezda", kazao je Lalatović i dodao:

"Da se navijači Partizana ne bi opet ljutili na mene i govorili da ja puštam Crvenu zvezdu. To nije tačno, nikada ih nisam pustio. Kada je fudbal u pitanju, ni rođenog brata ne bih pustio da me pobijedi u prijateljskoj utakmici", pojasnio je trener Vojvodine koji je u dosadašnjem dijelu karijere igrao 17 puta protiv crveno-bijelih i ostvario tri pobjede, dva remija i 12 poraza.

Pratite MONDO, uskoro vas očekuje i sjajna epizoda serijala "Mojih TOP 11" sa Nenadom Lalatovićem koju ćete sigurno s uživanjem čitati.

(MONDO) 

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC