• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dmitrović je hit, ali "Bager" je redovno davao golove: Golman koga pamtimo po Žigićevom pogotku na JNA je rasni strelac!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Sjajno je branio, ali je znao i da postigne gol!

 milos-radanovic-bager-golovi-golman-8-golova Izvor: MN PRESS

Cela Evropa je pričala o Marku Dmitroviću kada je dao gol Atletiku! 

Na meču Eibara i "jorgandžija" sviran je penal, a srpski golman je dotrčao do drugog dela terena, uzeo loptu i sproveo je u mrežu.

Možda će vas zanimati

Trener Eibara je kasnije otkrio da planira da Dmitroviću i nadalje poveri pucanje penala, tako da se može očekivati da srpski golman još koji put zatrese mrežu protivnika. 

A jedan golman koga pamtimo iz naše lige je ušap na listu najboljih strelaca među golmanima u ovom veku! Dok Brazilac Rožerio Seni drži ubedljivo prvo mesto sa 36 postignutih golova, svi njegovi pratioci imaju mnogo manje pogodaka. 

Drugo mesto dele Peruanac Eksar Rosales i Paragajac Mario Vilasanti. A na deobi šestog mesta sa osam postignutih golova je Miloš Radanović

Ovaj rođeni Pjevljak ponikao je u Rudaru, a imao je dugu i uspešnu karijeru. Igrajući za taj klub on je postigao svoj prvi gol, a onda je prešao u Sutjesku. Najviše ga pamtimo iz tima Budućnosti iz Banatskog Dvora. 

Sa tom ekipom je igrao finale kupa protiv Crvene zvezde na stadionu Partizana, a gol Nikole Žigića posle 55 sekundi je rešio meč i doneo trofej crveno-belima. Posle bogate karijere u kojoj je igrao i na Kipru i u Iranu vratio se u Rudar 2013. godine da završi karijeru. 

Budućnost Banatski Dvor - Crvena zvezda 0:1
Izvor: YouTube/CrniGuja

U Pljevljima poznat kao "Bager", redovno je izvodio penale i na kraju je sa osam postignutih golova u karijeri uspeo da se nađe na listi najboljih strelaca među golmanima u ovom veku!

(mondo)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC