• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Radonjiću bilo dosta neizvesnosti: Nasmejan i raspoložen predstavljen u Herti, uverava navijače da nema razloga za brigu

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Novo krilo berlinskog tima dobro poznaje i klub i ligu, Marko Grujić mu je ispričao baš sve

 Nemanji Radonjiću bilo dosta neizvesnosti: Nasmejan i raspoložen predstavljen u Herti Izvor: Printscreen/YouTube

Nemanja Radonjić je u ponedeljak uveče potpisao za Hertu, a sada se predstavio novinarima, nasmejan i raspoložen, kaže da je došao da igra.

Bundesligu redovno prati, a pričao je sa mnogima o Herti i Berlinu, najviše sa Markom Grujićem.

Možda će vas zanimati

Radonjić je stigao na šestomesečnu pozajmicu, uz mogućnost otkupa ugovora na kraju sezone. Ali, zašto je otišao iz Marseja uopšte?

"Želeo sam da napustim Marsej, bio sam tamo dve i po godine. U poslednje vreme nisam bio siguran da li ću igrati sledeću utakmicu ni ako odigram dobro, ništa se nije znalo. Zato sam odabrao da dođem u ovu ligu, u ovaj klub. Nadam se da ću ovde igrati više", rekao je Radonjić.

Bundesligu vrlo dobro poznaje, kao i svi ljubitelji fudbala.

"Bila mi je velika želja da dođem ovde, zato što je ovo izuzetno veliki klub. Sviđa mi se ova liga, gledam je stalno i nadam se da ću da pomognem ekipi da igramo što bolje", kazao je krilni igrač koji za manje od dve nedelje puni 25 godina, a onda nastavio:

"Nisam nikad bio u Berlinu, ovo mi je prvi put, ali znam da je dosta srpskih reprezentativaca igralo ovde. Pre neki dan sam pričao sa Markom Grujićem, koji mi je rekao sve najbolje i o klubu i o gradu".

Na pitanje da se opiše, odgovorio je: "Imam brzinu, igram obema nogama, volim dosta da driblam, to su neke od mojih karakteristika. Iskreno, više volim da igram po levoj strani. U poslednje vreme sam češće igrao po levoj strani. U reprezentaciji me trener stavljao na desnu stranu, mogu i tu da igram, ali više volim da igram levo".

On je istakao da je potpuno spreman da igra, a onda se potegla priča i čuvenog trka.

"Spreman sam 100 odsto, jer sam u Marseju odigrao četiri ili pet utakmica od početka, tu sam spreman 100 odsto. A to drugo, tek posle utakmice sam video da sam trčao 37 na sat", rekao je Radonjić.

Herta nije u baš sjajnoj situaciji, vezala je tri poraza, a u poslednjih pet utakmica osvojila je samoo bod.

"Pratim stalno Bundesligu, video sam mislim baš prekjuče da smo 15. na tabeli, ali mislim da ćemo ostati u ligi, imamo fenomenalan tim i biće sve okej", kazao je Radonjić.

Novinari su ga pitali kako provodi slobodno vreme, poznaje li ljude u Berlinu i ko će živeti s njim.

"Što se tiče toga, imam dosta prijatelja koji žive u Berlinu, a sa mnom će živeti drug koji ide stalno sa mnom. Kad je karantin, kod kuće sam, igram Soni ili gledam serije na Netfliksu i tako provodim vreme", odgovorio je Nemanja Radonjić.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC