• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sa Zvezdom igrao Ligu Evrope, a sada... Promašaj crveno-bijelih u drugoj ligi Poljske!

Autor Dragan Šutvić

Sunovrat karijere igrača koji je trebalo da bude pojačanje za srpski tim.

 rikardinjo-crvena-zvezda-transfer-prelazni-rok-druga-liga-poljska Izvor: MN PRESS

Došao, odigrao deset utakmica za šest meseci, bio povređen tokom većeg dela boravka u Beogradu i zatim se preselio u Rusiju. Rikardinjo, u jednom trenutku veliko pojačanje crveno-bijelih, luta svijetom tražeći novi klupski angažman.

Nakon što je iz Šerifa iz Tiraspolja stigao u Beograd u kom je igrao i evropska takmičenja, njegova karijera ide strmoglavo nadole.

Možda će vas zanimati

Nakon što je prelazni rok u većini liga završen, Brazilac je potpisao ugovor sa LSK Lođom, poljskim drugoligašem koji ima namjeru da se u narednim sezonama vrati u elitu. Možda baš i pod dirigentskom palicom momka koji je pokazivao da zna da igra fudbal, ali...

Rikardinjo (31) stiže iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, gdje je nosio dres Kor Fakana i gde se zadržao samo jednu sezonu. Prije toga je bio član poljske Visle, a iz Crvene zvezde je kao slobodan igrač otišao u ruski Tosno, koji je te sezone osvojio kup i zatim se ugasio!

Brazilski fudbaler će zaigrati i za četvrti poljski tim u karijeri, a očigledno je da mu ta zemlja najviše prija u Evropi. Možda uspije i da povrati formu koja ga je nekada krasila, pa da sebi obezbijedi i neki jači ugovor od drugoligaškog u državi koja ne spada u najjače na kontinentu.

Podsjećamo, Rikardinjo je u Beograd stigao kao veliko pojačanje za tim Vladana Milojevića tokom prvog ljeta koje je na klupi crveno-bijelih provodio kasnije veoma uspješni trener. Pet puta je nastupio u kvalifikacijama za Ligu Evrope, jednom u grupnoj fazi, tri puta je igrao u Superligi Srbije, a upisao je jedan meč i u domaćem kupu. Učinak je bio skroman, postigao je samo jedan gol, pa je već poslije šest mjeseci saradnja raskinuta.

(MONDO)

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC