• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

A sad - Milan! Zvezda preživjela ledeni Niš i buđenje Radničkog: Ivanić izvojevao dramatičnu pobjedu za crveno-bijele!

Autor Dragan Šutvić

Jedna od težih pobjeda Crvene zvezde u 2020/21, mnogo ju je namučio Radnički u nastavku meča.

 Fudbal Superliga Srbije Radnički Niš Crvena zvezda 0 1 Izvor: MN PRESS

E, sada Zvezda stvarno može da misli samo na Milan!

Nije tajna da je utakmica sa "rosonerima" (četvrtak, 18.55) već dva mjeseca u glavama igrača Zvezde, ali su uprkos tome imali koncentracije i snage da slave u uvodna dva kola proljećnog dijela prvenstva. Prvo je "pao" Novi Pazar, dok je mnogo veće muke šampionu zadao Radnički.

Pogodak sjajnog Mirka Ivanića iz 26. minuta donio je čitav plijen Zvezdi na "zaleđenom" terenu u Nišu, pa su ponovo pobjegli Partizanu na devet bodova razlike.

RADNIČKI - CRVENA ZVEZDA 0:1 (0:1)

Možda će vas zanimati

Djelovalo je kao da je Stanković od početka naredio totalnu ofanzivu, ulazili su u šanse Ben i Pavkov, da bi prvi gol došao u 26. minutu, nedugo pošto su crveno-bijeli "reklamirali" penal.

Igrao je Stevanović rukom, to je ignorisao Novak Simović, da bi samo nekoliko minuta kasnije nezadovoljni bili u taboru Nišlija. Razlog je što je Pavkov bio u duelu sa Ristićem, a u nastavku te akcije Ivanić se snašao i doveo crveno-bijele u vođstvo.

Do kraja poluvremena Zvezda je mogla da postigne još neki gol, da bi u nastavku došlo do buđenja igrača Radničkog koji su sve više pretili.

Najbolju šansu imao je Nikola Aksentijević koji je pogodio prečku, a zbog učestalih povika i negodovanja sa klupe Nišlija, glavni sudija Simović odlučio je da isključi trenera Vladimira Gaćinovića, dok je njegov saradnik dobio i žuti karton.

RADNIČKI: B. Ristić, Stevanović, Bjeličić, Đuričin (od 46. P. Ristić), Aksentijević, S. Mitrović (od 46. F. Marković), Kovačević, Ćirković (od 57. Stanković), Petrović, Pantelić i Đuričković.

ZVEZDA: Borjan - Gajić, Degenek, Pavkov, Eraković - Sanogo, Ivanić - Gavrić (od 46. Vukanović), Kanga (od 63. Srnić), Ben (od 83. Rodić) - Pavkov (od 82. Falko).

Meč je sudio Novak Simović.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC