• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Metla" u Barseloni

Veliko spremanje na "Nou Kampu". Sportski direktor Barselone najavio čistku...

 "Metla" u Barseloni Izvor: MONDO

Posle druge uzastopne neuspešne sezone, u Barseloni će ovog leta doći do velikih promena, pre svega u igračkom kadru, najavio je sportski direktor katalonskog kluba Čiki Begiristajn.

"To nema veze sa ispadanjem iz Lige šampiona, Do čistke bi došlo i da smo prošli Mančester junajted. Sve smo isplanirali i promene ćemo obaviti po završetku sezone. Prošlog leta smo možda bili malo brzopleti jer smo svi verovali u kvalitet igrača. Stvari, medjutim, nisu ispale onako kako smo očekivali", rekao je Begiristajn, misleći na dovodjenje Anrija, Jaja Turea, Abidala i Milita.

"Lepe slike na posterima su jedno, a ono što igrači pokazuju na terenu nešto drugo", dodao je Begiristajn, uz napomenu da su pored igrača, za neuspeh podjednako odgovorni i treneri i njihovi pomoćnici.

Prema njegovim rečima, ovoga leta iz kluba će najverovatnije otići Ronaldinjo, Anri, Deko, Tiram, Zambrota, Markes i Gudjonsen, a na listi želja su Fabregas, Benzema, Lam, Alveš i Kolokini.

Iako sportski direktor Barse to nije izričito rekao, može se zaključiti da će po završetku sezone zahvalnica biti uručena i šefu stručnog štaba Franku Rajkardu.

"Rajkard je u ovih pet godina odradio sjajan posao. Radi se o poštenom, pravom timskom igraču. Do kraja sezone ima priliku da odraditi svoj posao sa stilom i da bar podseti navijače na ranije uspehe", rekao je Begiristajn.

Španska štampa tvrdi da je glavni kandidat za Rajkardovog naslednika sadašnji trener drugog tima Pepe Gvardiola.

(Tanjug, www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC