• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"On meni da sam pi***ca, a ja da mu zahvalim?" Srbin spasio Ajaks, a onda htio da se bije (VIDEO)

Autor Dragan Šutvić

Duća Tadić ponovo spasio svoju ekipu

 dusan-tadic-psv-ajaks-gol-iz-penala-tuca-sukob Izvor: Profimedia

Ajaks je odigrao vjerovatno najslabiju utakmicu sezone, ali nije izgubio i zadržao je prednost u odnosu na PSV, pošto ga je u današnjem "De toperu" spasio Dušan Tadić u 92. minutu.

Na kraju, PSV – Ajaks 1:1.

Poveo je PSV u 39. minutu golom Erana Zahavija, a Ajaks se mučio do nadoknade vremena, kada je kapiten tima iz Ajndhovena Denzel Damfris rukom odbranio šut u gužvi koja je nastala u šesnaestercu svoje ekipe.

Sudija je pokazao penal, kapiten Ajaksa i budući kapiten Srbije bio je siguran i tako popravio svoj učinak u sezoni na 11 golova i 10 asistencija.

To je razbjesnelo Damfrisa, koji se i prije toga svađao sa Tadićem, a onda je za malo došlo do tuče. Saigrači su morali da ih razdvajaju i tada i poslije posljednjeg sudijskog zvižduka.

Izvor: Profimedia

"Uzeo sam loptu da izvedem penal, a on mi prilazi i kaže da sam pi***ca, da ću promašiti, da nisam vođa. Onda sam dao gol i šta je drugo trebalo da uradim? Ne mogu da mu zahvalim što me nazvao pi***com, nisam takav, nego sam mu rekao isto to. To je sve", rekao je Tadić.

Novinar ga je pitao da li je psovao majku Damfrisu, ali Srbin je ostao u čudu.

"Kome majku? Damfrisu? Riječ nisam rekao o njoj! Neko hoće da pokvari moj penal, pa su dolazili do mene, vrijeđali me, a kada sam dao gol, samo sam tražio Damfrisa da ga pogledam u oči i da ga tako ućutkam", objasnio je Srbin.

Ajaks je sačuvao šest bodova prednosti u odnosu na PSV poslije 24 kola, pošto ima 57, ali i meč manje. Poslije ovakvog ishoda derbija, tim iz Amsterdama će skoro sigurno direktno u Ligu šampiona, dok će PSV u kvalifikacije.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC