• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Prosinečki ne dira loptu, samo "snima"

Novi trener Crvene zvezde lišio je oko 150 navijača na prvom treningu fudbalske magije. Skoncentrisao se na "upoznavanje".

 Prosinečki ne dira loptu, samo "snima" Izvor: MONDO

Ko zna - zna. Fudbal je kao vožnja bicikla, ko ga jednom "savlada", zauvijek je znalac.

Isto važi i za Roberta Prosinečkog. Barem tako tvrde u Hrvatskoj oni koji su ga gledali na treninzima reprezentacije. I dalje je majstor sa "bubamarom", samo kad se zanese.

Međutim, na prvom treningu na novom radnom mjestu, u Crvenoj zvezdi, nije ni pipnuo loptu. Lišio je prisutne fudbalske magije, a sigurno je da još posjeduje.

Smirenog i ozbiljnog, ali ne i oštrog pogleda, poveo je Prosinečki u ponedjeljak svoje igrače na teren, prvi put otkako se vratio u Ljutice Bogdana.

Nagrađen je aplauzom od oko 150 navijača koji su se okupili na tribini pomoćnog terena da pozdrave povratak klupske legende.

Podijelio je igrače u ekipe i dao im da se loptaju. Stao je sa strane i posmatrao. Kako je još ranije rekao, s obzirom na to da većinu igrača ne poznaje - počeo je sa upoznavanjem. U svlačionici su mu se predstavili, a mnogo važnije od imena i prezimena mu je ko šta zna na terenu.

Dok je Prosinečki "snimao", ovacije su zaslužili i pojedini igrači. Aplauze su dobijali za svaki gol i atraktivan potez. I novajlija Evandro je poslije jedne majstorije izazvao oduševljenje kod prisutnih...

Poslije sata igre, hrvatski stručnjak je označio kraj prvog treninga. Poveo je učenike nazad u svlačionicu i opet je pozdravljen - aplauzom.

Prosinečki je ponovo na "lansirnoj stanici" sa koje je pre više od dve decenije krenuo u igračko sazvežđe. Sada kreće ka trenerskim visinama...

(R.J, MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC