• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Na Banjici poželjeli: Da budemo još bolji

Na krilima četvrtog mjesta i odličnih igara iz prvog dijela sezone Rad počeo pripreme za proljeće.

 Na Banjici poželjeli: Da budemo još bolji Izvor: MONDO

Fudbalski klub Rad u ponedeljak je počeo pripreme za novu sezonu. "Građevinari" su se okupili u nepromijenjenom sastavu u odnosu na jesenji dio prvenstva.

"Jedva smo čekali početak priprema. Raduje nas i ovo lijepo vrijeme. Imali smo dovoljno vremena za odmor. Igrači su imali prvo pasivni, pa aktivni odmor i na početak priprema očekivano su došli spremni što će pokazati mjerenja i testiranja", počeo je trener "svijetlo plavih" Marko Nikolić.

Mladi stručnjak je najavio da će ekipa od srijede ući u intezivan program rada, koji je unaprijed pripremljen.

"Počinjemo ove pripreme za velikim ambicijama i željom da nastavimo tamo gdje smo stali na kraju jesenjeg dijela. Jedna izuzetna takmičarska polusezona je iza nas, koja nam daje podstrek da se i na kraju plasiramo dobro."

On je najavio veliki paklen rad ove zime.

"Pred nama je veliki posao koji moramo da završimo do početka proljećenog dijela, koji je uvijek teži. Svaki bod je zlata vrijedan, svi protivnici se bore za nešto i neće nam biti lako da zadržimo trenutnu poziciju ili da je poboljšamo."

U klub se vratio Nemanja Obradović, a ekipi se priključio i Andrej Mrkela, koji će u narednom periodu pokušati da izbori mjesto u klubu. Na prozivci je zbog bolesti izostao kapiten Koković, dok je Marko Ranđelović dobio dan odmora i pojaviće se na ljekarskim pregledima.

"Moguć je odlazak nekih glavnih igrača iz prvog dijela sezone. Ukoliko tako bude vjerovatno ćemo potražiti pojačanja, ali ćemo gro snaga crpiti iz naših redova, od igrača koji su više sjedili na klupi ili igrali za B tim."

Nikolić je pričao i o ciljevima.

"Ne bih da najavljujem senzacije. Naš cilj je kao i uvijek do sada da budemo na svakoj utakmici, treningu, u svakom gestu maksimalni. Da ostanemo skromni i tražimo napredak. Probaćemo svaku utakmicu, od prve prijateljske do takmičarske, da igramo na pobjedu, bez obzira na ime rivala. Cilj nam je da ostanemo najmanje na mjestu na kojem se nalazimo", poručio je Nikolić.

Na pripremama Rada pojavio se i Miloš Dimitrijević, igrač za koga su mnogi klubovi pokazali interesovanje.

"Ja sam još uvijek igrač Rada i tako se ponašam. Ako bude naka dobra ponuda biće super, u suprotnom nastavljam s radom, jer želim da napredujem", rekao je "mali Čava" i zaključio: "Realno očekujem plasman u Evropu i da još bolje odigramo nego prvi dio sezone".

Rad će glavni dio priprema odraditi na Kipru od 2. do 16. februara. "Građevinare" očekuje pet provjera.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC