• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Borac počeo pripreme: Cilj je titula!

U trofejnoj sali banjalučkog Gradskog stadiona trener Borca Vlado Jagodić izvršio je prozivku crveno-plavih i odradio prvi trening.

 Borac počeo pripreme: Cilj je titula! Izvor: MONDO

Kormilaru jesenjeg šampiona Bosne i Hercegovine odazvalo se 29 fudbalera, osim Ljubiše Vukelje s kojim je sporazumno raskinut ugovor.

"Zadovoljan sam jer se odazvalo svih 29 igrača. Ukoliko budemo imali podršku kao i u prvom dijelu sezone, ne postoji razlog da ne napravimo ono zbog čega smo tu, a to je titula prvaka BiH",
rekao je Jagodić.

Prvi dio priprema Borac će obaviti u Banjaluci, da bi u tursku Antaliju krenuli 31. januara gdje će boraviti dvije nedelje i odigrati pet prijateljskih utakmica. Povratak je 14. februara.

Jagodić je podvukao da ne razmišlja o eventualnim pojačanjima.

"Upravnom odboru sam rekao da 15 do 16 igrača mora ostati. O pojačanjima ne razmišljam jer uz dobre pripreme možemo ostvariti sve što smo zacrtali".


Borac je osvojio jesenju titulu u Premijer ligi BiH sa pet bodova prednosti u odnosu na Željezničar i Sarajevo.

"Željo i Široki biće nam glavni konkurenti u nastavku sezone. Realno je da Sarajevo bude na četvrtom mjestu, odnosno da pomenute dvije ekipe budu u prednosti zbog velikih problema sa kojima se suočava tim sa Koševa", zaključio je šef struke Borca.

Kapiten Borca Vule Trivunović je o predstojećoj polusezoni ponovio da su ambicije ostale iste.

"Idemo da se borimo za titulu koju zaslužuju i klub i grad Banjaluka i naši vjerni navijači. Sa svim rivalima možemo da se nosimo. Drago mi je što smo ostali na okupu jer smo u lijepoj prilici da prvi prođemo kroz cilj. Sada je prava šansa. Ako je ne iskoristimo pitanje je kada će se ponovo ukazati ovakva prilika. Vjerujem da ćemo ipak na kraju sezone biti prvi", rekao je Trivunović i dodao da postoji mogućnost njegovog odlaska sa Gradskog stadiona.

"Sve je otvoreno. Prelazni rok u Evropi još nije počeo, ima dovoljno vremena. Za sada sam tu, radim, sve misli sam okrenuo ka Borcu s kojim me ugovor veže do kraja juna. Sve ću raditi u dogovoru sa klubom".

Na prvom okupljanju pojavili su se: Asmir Avdukić, Petar Kunić, Vukašin Benović, Bojan Petrić, Leonid Ćorić, Milan Stupar, Bojan Puzigaća, Aleksandar Petrović, Stevo Nikolić, Srđan Grahovac, Siniša Dujaković, Boris Raspudić, Marko Maksimović, Milan Muminović, Nemanja Vidaković, Duško Sakan, Nemanja Damjanović, Borislav Mikić, Draško Žarić, Milan Srećo, Nikola Luburić, Vule Trivunović, Duško Stajić, Perica Stančeski, Nemanja Prodanović, Siniša Marčetić, Darko Maletić, Nebojša Runić i Stefan Dujaković.


(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC