• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ognjen Vranješ kod Muslina

Defanizivac Ognjen Vranješ nastaviće karijeru u ruskom drugoligašu Krasnodaru kojeg trenira Slavoljub Muslin. Zvezdi 200.000 evra obeštećenja.

 Ognjen Vranješ kod Muslina Izvor: MONDO

Vranješ, koji je ponikao u banjalučkom Borcu, u utorak je potpisao trogodišnji ugovor sa Krasnodarom u koji je stigao iz moldavvskog Šerifa u kome je igrao kao pozajmljen igrač Crvene Zvezde.

Pošto je u Tiraspolju trebao ostati do ljeta i moldavski klub će dobiti obeštećenje od 100.000 evra.

"Bilo je mnogo ponuda, neke su dolazile iz Njemačke i Francuske, ali su ljudi iz Krasnodara bili najkonkretniji. Nisam se mnogo dvoumio i potpisao sam trogodišnji ugovor sa ovim ruskim klubom. O Krasnodaru znam da su ozbiljni u namjeri da se plasiraju u elitni rang, Premijer ligu, a dolazak Slavoljuba Muslina na mjesto trenera je potvrda tih ambicija", izjavio je Vranješ, prenosi "Euroblic".

On je dodao da se na selidbu u Rusiju odlučio jer smatra da može igrati u kvalitetnijem takmičenju od moldavskog prvenstva.

"Poslije ispadanja iz Lige Evrope nestali su motivi za ostanak u Šerifu, a bivšem klubu želim sve najbolje", rekao je Vranješ.

Mladog Banjalučanina skauti Krasnodara su primijetili prateći potpuno drugog igrača. Predstavnik Krasnodara posmatrao je meč između Šerifa i kijevskog Dinama u Ligi Evrope kako bi vidio Aleksandra Jerohina, ali mu je za oko zapao Vranješ i transfer je bio neminovan, a s njim će vjerovatno i Jerohin.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC