• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan ponudio milion i po za Mfelu?

Poslije višenedjeljnog "flerta", Partizan je odlučio da načini konkretan korak.

 Partizan ponudio milion i po za Mfelu? Izvor: MONDO

Čelnici trostrukog uzastopnog prvaka Srbije poslali su zvaničnu ponudu za napadača reprezentacije Južne Afrike Katlega Mfelu i to u iznosu od milion i po evra, navodi "Politika" u izdanju od četvrtka.

Ukoliko se transfer 26-godišnjeg napadača Mamelodi Sandaunsa i ostvari, biće postavljen novi rekord u srpskom fudbalu kada je u pitanju suma novca koju je neki srpski klub platio za pojačanje.

Mfela je reprezentativac Južne Afrike od 2005. godine i do danas postigao je 18 golova za "Bafana Bafanu" na 37 nastupa.

U karijeri je prije Mamelodija igrao za Supersport junajted, francuski Rem, Strazbur i Džomo Kosmos.

"Politika" dovodi u pitanje i to da li će u nastavku sezone, ako Mfela dođe u Humsku, Južnoafrikanac formirati strašan napadački tandem sa Gabrijelom Kleom. List navodi da je Brazilac navodno zatražio transfer ove zime...

"Predsjednik (Partizana Dragan) Đurić i generalni sekretar (Darko) Grubor nisu željeli da potvrde niti da demantuju ovu vijest, pa se po svemu sudeći uskoro očekuje brza realizacija transfera i dolazak Mfele u Beograd, najvjerovatnije u nedjelju pred sam početak priprema. Inače, kako takođe saznajemo, Partizan je spreman da uloži još više u želji da odbrani trofeje na domaćoj sceni i načini korak više u Evropi", navodi se u tekstu "Politike".

List "Sport" ističe da je Fenerbahče i dalje zainteresovan za Klea.

"Crno-bijeli su pored Mfele interesovanje pokazali i za Msona, Zabiju i jednog napadača iz Brazila. A, kada je riječ, o igračkim promjenama u odbrani, u slučaju odlaska Marka Jovanovića njegovo mjesto u štoperskoj liniji zauzeo bi takođe Ariljac Tomislav Pajović, igrač Rada sa Banjice", dodaje "Politika".

Trener Partizana Aleksandar Stanojević "prozvaće" fudbalere na početku priprema u ponedeljak, a poslije deset dana rada u Beogradu, slijedi put u Antaliju i Dubai.

(MONDO, foto: Guliver/Getty Images)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC