• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Puče tikva! Alveš protiv Pikea...

Izgleda da nije sve tako bajno ni u moćnoj Barseloni, timu koji ruši sve živo pred sobom ove sezone, pa čak i Real Madrid rezultatom 5:0.

 Puče tikva! Alveš protiv Pikea... Izvor: MONDO

Katalonski div mučio se u srijedu uveče da probije bedem ispred gola drugoligaša Betisa u meču španskog Kupa kralja, poluvrijeme je završeno rezultatom 0:0 na Kam Nou stadionu, ali je na kraju sve došlo na svoje mjesto.

Kada je Leo Mesi "otvorio" goste, sve je bilo lakše, međutim do tog trenutka sjevale su varnice na terenu i to između dvojice defanzivaca Barselone.

Dugo već, u posljednjoj liniji odbrane, Đerar Pike i Dani Alveš igraju jedan pored drugog, a u srijedu uveče prvi put je javnost mogla da bude svjedok njihove oštre svađe.

Stoper Pike je žustro prigovorio desnom beku Alvešu zbog jedne loše postavke kod kontranapada gostujućeg tima, a Brazilac to nije mogao da prećuti, već je uzvratio i nastavljao... I nastavljao.

Poslije određenog vremena, reprezentativac Španije Pike odbio je dalje da polemiše Alvešu, koji je odlazeći nastavio da psuje sebi "u bradu" i okreće se povremeno prema mlađem saigraču...

Dok njegov tim niže pobjede na svim frontovima, trener Barse Pep Gvardiola moraće da se potrudi da ovaj verbalni sukob pred milionima svedoka ne preraste u animozitet između dvojice sjajnih fudbalera...

Pogledajte svađu Alveša i Pikea na našem web portalu www.mondo.rs

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC