• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mfela: Molim upravu da me pusti da idem

"Mislim da bi odlazak u Partizan bio prava stvar za mene, jer je beogradski klub poznat po tome što igrači odande idu dalje u najbolje evropske timove", kaže Katlego Mfela.

 Mfela: Molim upravu da me pusti da idem Izvor: MONDO

Nije dugo trebalo da Partizanu stigne odgovor iz Južne Afrike na nezvaničnu vijest o tome da su crno-bijeli poslali zvaničnu ponudu od milion i po evra za Katlega Mfelu.

Napadač Mamelodi Sandaunsa poručio je preko južnoafričkih medija da spremno čeka eventualni transfer.

"Mislim da bi odlazak u Partizan bio prava stvar za mene, jer je beogradski klub poznat po tome što igrači odande idu dalje u najbolje evropske timove. Partizan bi bio odlična polazna tačka za mene, a ako budem davao golove primijetiće me evropski velikani", rekao je Mfela za lokalne medije u Južnoj Africi.

Partizan je nekoliko mjeseci pratio igre Mfele, a prema nezvaničnim informacijama južnoafričkom klubu je poslao ponudu od milion i po evra za 26-godišnjeg napadača.

Reprezentativac Južne Afrike je 2004. već pokušao da igra u Evropi, ali se nije najbolje snašao u francuskim klubovima Strazburu i Remu. Nakon toga uslijedio je povratak u Mameludi.

"Zahvalan sam Sandaunsima zbog svega što su uradili za mene, ali osjećam da je pravo vrijeme da se ponovo oprobam u Evropi. Postigao sam sve što sam mogao u Južnoj Africi i vrijeme je za korak dalje u karijeri. Zamolio bih upravu da me pusti da ostvarim svoj san", istakao je Mfela.

Uprava Mamelodi letos je već odbila tri ponude iz Zapadne Evrope za Mfelu, koji je do sada za Južnu Afriku odigrao 37 utakmica i postigao 18 golova.

(Beta/MONDO, foto: Guliver/Getty Images)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC