• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

OFK BEOGRAD: Počele pripreme, uz tortu

"Romantičari" počeli pripreme za prolećni dio sezone u punom sastavu. Igračima poručeno da moraju bolje u nastavku. Rođendan Veseljka Trivunovića.

 OFK BEOGRAD: Počele pripreme, uz tortu Izvor: MONDO

I OFK Beograd je upalio sve motore i počeo pripreme u punom sastavu za nastavak takmičenja u Jelen Superligi Srbije.

Prije nekoliko dana, pripreme su počeli igrači koji nisu imali veliku minutažu, a danas su im se priključili svi ostali koji su i iznijeli jesenji dio sezone.

OFK Beograd će u prolećnu sezonu ući jači za Borka Veselinovića, nekadašnjeg fudbalera Partizana, koji se poslije azijske avanture, vratio u Srbiju.

Predsjednik kluba Momčilo Minić poručio je ekipi da se od nje mnogo više očekuje u nastavku ezone.

"Deseto mjesto nije nivo kakav se očekuje od OFK Beograda, ali upravni odbor vjeruje da ekipa može da pruži mnogo bolje rezultate na proljeće, pred nama je stogodišnjica i imamo motiv, ali i obavezu prema dugoj tradiciji da ostvarimo dobre rezultate. Vjerujemo da ćete sprovesti odličan plan i da nam se neće desiti situacija od prije šest mjeseci kada nas je omeo veliki broj odlazaka i dolazaka, da će nas zaobići povrede i da će pripreme sprovesti na najbolji mogući način", rekao je Minić.

Trener Dejan Đurđević vjeruje da će tim pružiti bolje partije na proljeće, ali svjestan je da predstoji naporan rad. Pogotovo mlađima.

"Očekuje nas borba narednih šest mjeseci, imamo obavezu da damo sve od sebe, možemo i vjerujem da ćemo biti bolji u narednom periodu, uz adekvatan prelazni rok očekujem da dobijemo prava pojačanja. Velike muke su pred nama, ali i velika očekivanja, OFK Beograd gaji mladost, pred nama j godina jubileja i vjerujemo da će mladi igrači uz iskusnije zreliji za jednu godinu i da će pokazati svoj maksimum", rekao je Đurđević.

Strateg "romantičara" je poručio mlađim igračima da pokušaju da iskoriste svaku šansu koja im se bude ukazala.

"Nezadovoljstvo je okrenuto ka mladim igračima, koji se nisu dobro prezentovali u šansama koje su im pružene na jesen, pogotovo u ligi B timova, ali svaki trening je nova šansa i samo uz jaku konkuranciju očekujemo pozitivne rezultate. Pred svim igračima je preiod kada treba da se dokažu i da se izbore za dres OFK Beograda", rekao je Đurđević.

Osim uobičajenih poruka na početku priprema, na Karaburmi je danas bilo i razloga za veselje. Naime, jedan od najiskusnijih igrača, reprezentativac Veseljko Trivunović proslavio je rođendan.

Osim Borka Veselinovića, prozivci su prisustvovali i: Šaranov, Topalović, Matek, Dragojević, Planić, Petković, Rodić, Milenović, Milosavljević, Kecojević, Nikolić, Lazarevski, Pjević, Bakrač, Trivunović, Marković, Brkić, Jelić, Stjepanović, Mišan, Radivojević, Žeravica, Krstić, Simić, Filipović, Milić, Injac, Merdović, Aleksić, Milunović, Mladen Popović, Tamaš.

(MONDO - foto: zvaničan sajt kluba)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC