• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Trener Zvezde: Ne dotiču me priče o smeni

Trener fudbalera Crvene zvezde nije zabrinut zbog sve češčih novinskih napisa da će ga uprava smeniti na kraju sezone.

 Trener Zvezde: Ne dotiču me priče o smeni  Izvor: MONDO

Već na drugoj konferenciji za novinare, trener Crvene zvezde Aleksandar Janković više je pričao o medijskim napisima da "uprava hoće da ga smeni" na kraju sezone, nego o predstojećem duelu sa lučanskom Mladosti u 29. kolu MSL.

Janković je poručio da ga ne dotiču mnogo spekulacije o navodnom otkazu.

"Na mene to ne utiče uopšte. Odrastao sam u Zvezdi i dobro znam šta ona znači...Napravila se izvitoperena atmosfera...kao da mi je svaka utakmica presudna. Neki specijalan pritisak ne osećam, stvorila se lažna slika, kao da se čeka poraz, ali mi ga u prvenstvu nemamo već šest meseci", rekao je Janković novinarima.

"Nenormalno je stvarati takvu atmosferu i ne znam koja je pozadina svega toga. Činjenica je da ekipa igra dobro, pobeđuje, i činjenica je da je osvojila najviše bodova u ligi od kada sam je ja preuzeo", staložen je trener crveno-belih.

U svoj toj "muci" i licitiranju sa imenima potencijalnih novih trenmera Crvene zvezde, Janković uspeva i da se našali.

"Možda se pojavilo još neko ime, ne znam, nisam čitao štampu proteklih dana. Budući da je ostalo još dvadesetak dana do kraja prvenstva, dinamika pojavljivanja novih kandidata je takva da će do poslednjeg kola spisak imena potencijalno novih trenera biti nešto nalik na birački spisak na Paliluli", rekao je Janković.

Spekulacije medija pojačali su i neki potezi uprave Zvezde, koja prema izveštajima štampe ne uvažava mišljenje Jankovića prilikom praćenja igara eventualnih pojačanja za narednu sezonu.

"Odgovor na ovo pitanje značio bi lansiranje dosta ozbiljnih reči. Već sam rekao da postoje stvari koje mi nisu najjasnije. Ipak, obavezan sam da usredsredim misli samo na teren, igrače i svlačionicu. Ne želim da se opterećujem. Mislim da svoj posao radim dobro, pre svega iskreno, pošteno i čisto", rekao je Janković.

Trener Zvezde je dodao da ima stvari kod uprave kluba koje mu smetaju, ali je istakao da o njima neće govoriti dok se ekipa bori za titulu šampiona.

(www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC