• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ako se Vidić i ja budemo pitali - mnogi neće imati šta da traže tu: Matić kandidovao bivšeg kapitena za predsjednika FSS

Autor 000

"Imam prijedlog, to je Nemanja Vidić!".

 Nemanja Matić novi predsjednik FSS Nemanja Vidić Izvor: Instagram/nemanja_matic/Screenshot

Slaviša Kokeza podnio je ostavku na mjesto predsjednika Fudbalskog saveza Srbije (FSS), a u narednih nekoliko mjeseci saznaćemo ko će ga naslijediti.

Jasno je da će FSS privremeno voditi njegov zamjenik Marko Pantelić, kao i da je potrebno da se prvo raspišu izbori, sačekaju prijave i obavi glasanje, a za sada u medijima imamo samo nezvanične kandidate među kojima je najzanimljivije ime Nemanje Vidića.

Vidić je prije nekoliko mjeseci objavio otvoreno pismo u kome je tražio smjenu kompletnog rukovodstva, dobio je podršku dijela javnosti, između ostalog i Nemanje Matića.

Bivši reprezentativac Srbije stao je na Vidićevu stranu i takođe se oglasio pismom u kome je predložio nekadašnjeg kapitena "orlova" i Mančester junajteda za novog predsjednika, a u intervjuu za B92.net naveo je da i dalje stoji pri tom izboru.

"Imam prijedlog, to je Nemanja Vidić!", rekao je bez dileme Matić.

"Plan bi trebalo da ima čovjek koji preuzme Savez, a ja se nadam da će to biti Nemanja Vidić. Ja samo znam da ukoliko se Nemanja ili ja u budućnosti budemo nešto pitali, mnogi iz domaćeg fudbala neće imati šta da traže tu".

Djeluje da i Matić ima ambicije da u budućnosti sjedne u fotelju u Staroj Pazovi, ali dok se još aktivno bavi fudbalom - smatra da je za boljitak domaćeg fudbala potreban Vidić.

"Da li je vrijeme za Vidića? Već kasnimo... Ako krenemo danas sa jasnim planom za oporavak našeg fudbala, biće nam potrebno šest ili sedam godina. Tako da je vrijeme za Nemanju svakako", jasno je rekao srpski vezista.

Fudbalska reprezentacija Srbije počinje nove kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo u srijedu protiv Irske, a Matić je pružio podršku novom selektoru Stojkoviću, iako je odlučio da se ne vraća iz penzije.

Anketa

Ko treba da bude novi predsednik FSS?

  • Nemanja Vidić

    87.8% (36)

  • Žarko Zečević

    0% (0)

  • Zvezdan Terzić

    7.32% (3)

  • Zoran Laković

    0% (0)

  • Marko Pantelić

    4.88% (2)

  • Neko drugi

    0% (0)

Ko treba da bude novi predsednik FSS?

Rezultati


(MONDO/B92.net)

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

aGf

Vidic? Prošlo je 5 godina i on ama bas nista nije radio od kada je završio igračku karijeru. To dovoljno govori o radnim navikama i želji za napredovanjem (uspjehom).

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC