• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

De Zerbi htio da bojkotuje Milan, pa mu oteo bodove! Raspadori pogađao za raspad "rosonera" na San Siru!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Trener Sasuola pogodio sa izmjenom i šokirao "rosonere", koji se polako opraštaju od skudeta!

 serija a 32 kolo sasuolo pobijedio milan roberto de zerbi Izvor: Tanjug/AP Photo/Antonio Calanni

Roberto De Zerbi pred gostovanje na San Siru žestoko se pobunio i rekao da želi da bojkotuje meč sa Milanom, jer su "rosoneri" izveli puč osnivanjem Superlige, ali da je trener Sasuola znao kako će završiti meč sigurno se ne bi bunio.

Sasuolo je sa 2:1 savladao Milan i ostavio ga na devet bodova od Intera koji ima i utakmicu manje.

Možda će vas zanimati

 Za prvu pobjedu Sasuola nad Milanom još od marta 2016. itekako je zaslužan upravo De Zerbi koji je pogodio sa izmjenama, tačnije onom u 64. minutu kada je ubacio Toljana i Raspadorija.

Prvi je namjestio akciju kojom je Sasuolo stigao do izjednačenje nakon vođstva Milana preko Čalhanoglua, a drugi se pobrinuo i za izjednačenje i za pobjedu.

Dvadesetjednogodišnji Raspadori pogodio je mrežu Donarume u 76. minutu, a samo sedam minuta kasnije donio je još veće iznenađenje na San Siru.

Ovog puta asistirao mu je Berardi, a mladi Raspadori još jednom pogodio za 2:1 i raspad šampionskih ambicija “rosonera”.

Ukoliko Inter večeras savlada Speciju, ekipa Stefana Piolija imaće 12 bodova zaostatka i upravo bi poraz od Sasuola mogao biti ključan u trci za “skudeto”.

Plan o Superligi krili od legende Milana!

Meč između Milana i Sasuola imao je i zanimljiv uvod pošto je tehnički direktor i legenda kluba Paolo Maldini otkrio da nije imao pojma o planovima za Superligu. “Nisam bio uključen u razgovore o Superligi. Za to sam saznao u nedjelju uveče, kada i svi ostali. O tome se odlučivalo na višim instancama unutar kluba, ja vodim tehnički dio i fokusiran sam na fudbal. Bio sam zbunjen, ali prihvatam odgovornost i želim da se izvinim navijačima Milana, ali i svim ostalim fudbalskim navijačima. U 2021. važan je priod, ali moramo da se zapitamo: Koliko možemo da idemo da ga obezbijedimo? Sigurno ne iznad sportskih principa, pa i morala”, rekao je Maldini.

Četrnaest godina mlađi De Zerbi nadmudrio je Piolija i poslije četiri poraza i remija konačno upisao trijumf protiv kluba u kojem je ponikao kao igrač, ali za koji nikada nije debitovao.

Njegovu ekipu nije omeo ni prelijep pogodak Čalhanoglua poslije tačno pola sata igre.

Sausolo je izdržao do kraja poluvremena ne pretjerano žestoke napade domaćih, među kojima nije bilo Zlatana Ibrahimovića, Tea Ernandeza i Benasera, a onda iskoristio veliku grešku Piolija u nastavku.

Umjesto da završi posao Milan je branio 1:0, i to je bila velika greška protiv ekipe Sasuola koja uvijek pokušava da igra na gol više.

Nakon što je Konsilji obavio svoj posao u prvom poluvremenu, u nastavku je bio na red na Donarumu, međutim, njegovi saigrači u odbrani su odigrali katastrofalno pa je golman Milana morao da spašava tim i ubjedljivijeg trijumfa.

Izvor: Tanjug/AP Photo/Antonio Calanni

Filip Đuričić bio je u sastavu Milana, međutim, nije učestovao u preokretu, pošto je zamijenjen kada je De Zerbi izvukao svoje “džokere”.

Srpski reprezentativac će, međutim, morati na pauzu pošto je zaradio žuti karton i neće moći da igra sljedeći meč protiv Sampdorije.

SERIJA A, 32. KOLO

Milan - Sasuolo 1:2 (1:0)
/Čalhanoglu 30 – Raspadori 76, 83/

Od 20.45
Bolonja – Torino
Krotone – Sampdorija
Đenova – Benevento
Juventus – Parma
Specija – Inter
Udineze - Kaljari

Četvrtak
Roma - Atalanta (18.30)
Napoli - Lacio (20.45)

Odigrano u utorak

Verona - Fiorentina 1:2 (0:1)
/Salsedo 70 - Vlahović 45+3 pen, Kaseres 65/

Standings provided by SofaScore LiveScore

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC