• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jokanović: Došli po bodove i uzeli ih

Jokanović: Došli smo po tri boda i osvojili smo ih. Ivančević: Ako ovako budemo igrali ne brinem za opstanak.

 Jokanović: Došli po bodove i uzeli ih  Izvor: MONDO

Fudbaleri Partizana pregrmeli su još jedno teško gostovanje i po njih neugodno. Minimalnom pobedom nad Smederevom (1:0, strelac Zoran Tošić), crno-beli su napravili još jedan korak ka tituli šampiona.

"Osvojili smo ono po šta smo došli. I kao igrač sam igrao gore utakmice pa pobeđivao, ali i bolje pa gubio. Sad nam preostaje da u sredu osvojimo trofej u Kupu, nastavimo sa pozitivnim razmišljanjem i uzdignute glave krenemo ka tituli, koja je od velikog značaja za sve nas, igrače, navijače...", izjavio je trener Partizana Slaviša Jokanović posle pobede u Smederevu, prve za klub sa Topčiderskog brda još od 15. decembra 2005. godine.

Smederevo je igralo drugačiju utakmicu od Partizana, jednostavno domaćin je u takvoj situaciji da nije mogao da se nadigrava već da pokuša da osvoji bod. Do 55. minuta imao ga je u džepu, ali je Tošić presudio drugačije.

Trener Smedereva, nekadašnji golman Partizana Radmilo Ivančević bio je smiren posle utakmice i ohrabren igrom svojih izabranika izrazio uverenje da će Smederevo i naredne sezone igrati u MSL.

"Ćestitam Partizanu na pobedi i želim mu da ovako nastavi. Za naše prilike ovo je bila kvalitetna utakmica, puna ritma i sa mnogo šansi od kojih je Partizan iskoristio jednu. Mogu da budem zadovoljan igrom mojih igrača, borili su se pošteno...Nama preostaje da osvojimo još četiri boda da bismo obezbedili opstanak, a ako ponovimo ovakvu igru ne brinem uopšte", kaže Ivančević.

Smederevci su se dosta bunili u 85. minutu meča, kada je, po njihovom mišljenju Zečević, koji je bio okružen trojicom igrača Partizana, nepropisno zaustavljen u šesnaestercu. Upitan da li je "kao i većina" video prekršaj, Jokanović je odgovorio: "Nisam video kao većina", dok je trener Smedereva rekao da nije dobro video tu situaciju, ali da su mu igrači tvrdili da je penal postojao.

Junak pobede nad Smederevom i igrač odluke kao na Banovom brdu, Zoran Tošić rekao je da je Partizan zasluženo došao do trijumfa.

"Teška utakmica, ali smo sve vreme držali konce u rukama, igrali dobro i stvarali šanse. Na žalost, iskoristili smo samo jednu. Smederevo je, kao i svaka ekipa u našoj ligi kada su joj protivnici Partizan i Zvezda, igralo zatvoreno a mi smo pritiskali i stvarali šanse", rekao je Partizanov "Bambi".

(www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC