• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sušićev spisak za Meksiko

Selektor fudbalske reprezentacije BiH Safet Sušić objavio je spisak igrača na koje računa u prijateljskom meču sa Maksikom.

 Sušićev spisak za Meksiko Izvor: MONDO

Safet Sušić  u meču protiv jedne od najboljih Južnoameričkih reprezentacija računa na 20 fudbalera.

Meč protiv Meksika zakazan je za deveti  februar u Atlanti. Svi igrači bi se trebali u gradu koji je poznat kao sjedište CNN-a i koka kole pojaviti dva dana ranije.

"Činjenica da sam pozvao naše najbolje igrače govori da se utakmica mora ozbiljno shvatiti. Dobro poznajem igru Južnoamerikanaca, kod njih nema prijateljskih utakmica u kojima se maksimalno ne trude da nadigraju protivnika, pa tako mislim da im se moramo suprostaviti u najjačem sastavu ako želimo pozitivan rezultat. S obzirom da je zadnja utakmica koju smo igrali u Slovačkoj bila dobra, nije bilo razloga da nešto mijenjam. Tu je i Nadarević, koji igra odlično, ali on svakako nije novi u reprezentaciji", izjavio je Sušić za zvanični sajt N/FS BiH.

Na Sušićevom spisku su: Kenan Hasagić (Istanbul BB), Asmir Begović (Stouk City), Emir Spahić (Monpelje), Boris Pandža (Mehelen), Safet Nadarević (Eskisehirspor), Adnan Mravac (Vesterlo), Ognjen Vranješ (Krasnodar), Muhamed Bešić (HSV), Muhamed Subašić (Olimpic), Mensur Mujdža (Frajburg), Zvjezdan Misimović (Galatasaraj), Miralem Pjanić (Lion), Sejad Salihović, Vedad Ibišević (Hofenhajm), Senad Lulić (Jang Bojs), Elvir Rahimić (CSKA Moskva), Haris Medunjanin (Makabi Tel Aviv), Senijad Ibričić (Lokomotiv Moskva), Zlatan Muslimović (PAOK) i Edin Džeko (Mančester Siti).



Iz NFSBiH i vijest da u utorak u dvodnevnu posjetu stiže delegacija FIFA-e u sastavu Eva Paskije , te UEFA-e Teodor Teodoridis, Mohamed Taa i Simon Patrik. Kako je najavljeno oni će posjetiti Zenicu, kako bi razgovarali o projektu izgradnje sportskog centra NSBiH.
Dan kasnije planiran je razgovor s generalnim sekretarom NSBiH Jasminom Bakovićem u vezi s reorganizacijom administracije Saveza i UEFA Hat Trick programa pomoći nacionalnim asocijacijama.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC