• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Li Adi: Prosinečki donio hemiju

Zvijezdin štoper priznaje da ne zna mnogo o istoriji evropskog fudbala, ali je čuo da je Prosinečki bio "veliki igrač".

 Li Adi: Prosinečki donio hemiju Izvor: MONDO

Li Adi je u Crvenu stigao u finišu ljetnjeg prelaznog roka, pa je sa novim saigračima morao da se uigrava u hodu. Reprezentativni štoper Gane je odmah pokazao da je veliko pojačanje za odbranu crveno-bijelih.

Od Lija Adija se očekuje da bude još bolji kada prođe prve pripreme sa Zvezdom. Trenutno "trpi" napore nametnute od novog trenera Roberta Prosinečkog u Budvi.

"Teško mi je koliko i ostalima. Trčanje najteže 'pada', najlakše je kad se uigravamo i kad je lopta prisutna. Ipak, sve to mora da se izdrži jer je potrebno za ekipu", rekao je 21-godišnji defanzivac za klupski sajt.

Hvali novog šefa.

"Ne poznajem istoriju evropskog fudbala mnogo, ali rekli su mi da je naš trener bio veliki igrač. Vidi se drugačija hemija i atmosfera na treninzima i mislim da je to dobro. Pozitivni smo svi i zato lakše podnosimo težak rad. Vidjećemo šta će biti kad počnu utakmice i takmičenje za bodove".

Primarni zadatak Zvezdine operative je dovođenje pojačanja upravo na poziciji štopera, koje bi trebalo "upariti" upravo sa Adijem.

"Ne mislim ja o tome, jer to nije moj posao. Mislim da i ovako imamo dobre igrače na tim pozicijama, a tu je i Mikić koji može dobro da igra štopera. Ipak, to odlučuje trener i uprava kluba. Ako dođe neki novi igrač sigurno će imati kvalitet, a meni nije problem da se uklopim sa njim".

Adi može sa uspjehom da igra i na poziciji lijevog beka. Dokazao je to na minulom Mundijalu u Južnoj Africi.

"Mogu, ali mislim da sam mnogo bolji kao centralni defanzivac. Mislim da tu mogu više da pružim. Toške (Duško Tošić) je bolji lijevi bek od mene".

Zvezda zaostaje za jesnjim prvakom, "vječitim rivalom", pet bodova, ali se crveno-bijeli ne predaju. I dalje vjeruju da mogu do titule.

"Vidim da novi trener želi ofanzivu i meni se to sviđa. Ja mogu da odgovorim svim zahtjevima i trudiću se da dajem maksimum. Nama su potrebne pobjede i mislim da ćemo taj pritisak umjeti da nosimo kad počne prvenstvo", zaključio je Li Adi.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC