• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan bez 2 igrača na Zvezdu u finalu kupa? Stanojević otkrio koja je prava pozicija Lazara Markovića!

Autor Nebojša Marković

Crno-bijele prije finala Kupa Srbije očekuje posljednji meč sezone u Superligi.

 partizan mladost finale kup srbije lazar marković Izvor: MN PRESS

Za fudbalere Partizana, preostala su još dva meča do kraja sezone. Pretposljednji će biti generalna provjera za onaj najvažniji.

Ekipa Partizana u utorak gostuje ekipi Mladosti u Lučanima u njihovoj posljednjoj provjeri pred finale Kupa Srbije protiv Crvene zvezde 25. maja.

Trener Aleksandar Stanojević želi da njegova ekipa na najbolji način odradi posljednji meč u Superligi.

"Mladost je opstala u ligi još ranije, igraju rasterećeno, vidim da su neke mlade igrače koristili u posljednje vrijeme. Ne znam u kom će sastavu izaći, ali sigurno da su podigli formu, nikad nije bilo lako u Lučanima, kao što svi znamo. Stanje je dobro, svi su se oporavili, osim ovih igrača koji su bili u povredama. Spremni odlazimo na put i imamo vremena da se potpuno spremimo", rekao je Stanojević.

Partizan je bez kalkulacija u prošlom kolu savladao Voždovac, tim koji se bori za opstanak.

"Ne znam zašto je neočekivano da pobijedimo Voždovac, s obzirom na to koliko imamo pobjeda i kakav nam je skor na našem stadionu. To je bilo očekivano, uz svo poštovanje Voždovca. Znamo da su se borili za opstanak. Ja sam ponosan na svaku pobjedu koju smo imali, na sve utakmice koje smo odigrali, jer znam koliko smo truda svi uložili, a pogotovo igrači. Nije lako pobjeđivati u kontinuitetu, a oni to rade, pokazuju jednu stabilnost, bez obzira koja je utakmica i ko je preko puta."

O tome hoće li Ivan Obradović i Sejduba Suma biti spremni za finale Kupa, Stanojević nije siguran.

"Uh, baš je teško pitanje. Uvijek ste optimista, uvijek gledate pozitivno, ali za sada je to teško, vidjećemo. Svaki dan je važan, rade terapije i vidjećemo koliko će biti spremni."

Na pitanje o poziciji Lazara Markovića, trener crno-bijelih nudi opširan odgovor.

"Lazar je u mom prvom mandatu igrao iza špica i postigao je dosta golova. Otišao je kao najtalentovaniji mladi igrač, igrao je sjano tada. To je za mene neka njegova pozicija. Ali bilo koja pozicija u napadu je dobra za njega. Mi imamo situaciju da nam je otišao Asano, imamo Sumu koji je u povredema i Bajbeka kojeg ne koristimo dovoljno, jer dolazi iz povrede. Moramo da rotiramo i stavljamo igrače koji možda nisu na prirodnim pozicijama. Marković je prošlu utakmicu igrao kao centralni špic, iako je jasno da to nije njegova pozicija. Holender igra već duže vrijeme centralnog špica, iako je njegova pozicija drugi špic ili bočni. Moramo da se prilagođavamo, ali dosta golova smo postigli, ide dobro. Vidjećemo, gdje ćemo ga koristiti, probaćemo još neke varijante i odličiti za finale ko će igrati na kojoj poziciji od svih njih. Ne samo Marković", rekao je Aleksandar Stanojević.

Meč Mladost Lučani - Partizan na programu je u utorak od 18.05 časova.

(MONDO) 

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC