• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mijailović: Lijepo je kad te Prosinečki pohvali

Golobradi Srđan Mijailović nameće se novom treneru Crvene zvezde Robertu Prosinečkom. Vladan Binić u novoj ulozi - desnog beka.

 Mijailović: Lijepo je kad te Prosinečki pohvali Izvor: MONDO

Srđan Mijailović je momak koji je nepoznat široj fudbalskoj javnosti. Bio, do sada. Na pripremama Crvene zvezde u Crnoj Gori, nekako je izbio, ako ne u prvi plan, a onda sigurno da je skrenuo pažnju na sebe.

U posljednjoj pripremnoj utakmici protiv Grblja, Mijailović je postigao vodeći gol za crveno-bijele. Odigrao je i u ranijim mečevima sasvim solidno.

Dječački stidljivo polako se privikava na ono što život profesionalnog fudbalera nosi. Moraće češće pred novinare, kamere...

Poslije meča protiv Grblja trener Robert Prosinečki izdvojio je njega i braću Srniće kao Zvezdinu budućnost. Taj komentar izaziva crvenilo na licu Srđana Mijailovića.

"Želio bih da nastavim ovako, da se nametnem Prosinečkom, da dobijam minutažu i u prvenstvenim utakmicama. On je veliko ime i mnogo nam znači kada nas pohvali, daje nam samopouzdanje. Dobro sam odigrao protiv Grblja i naravno da mi prijaju pohvale", kaže Mijailović kroz osmijeh.

Vladan Binić je prošlog ljeta došao iz Napretka u Zvezdu kao igrač na poziciji ofanzivnog veznog. Sada mu je Prosinečki namijenio ulogu - desnog beka!

"Snalazim se polako na toj poziciji. Igrao sam desnog veznog u ofanzivi, ali moraću da se snađem i u ovoj ulozi", kaže sin legendarnog Dragiše Binića.

Igrači Crvene zvezde će dobiti nekoliko dana slobodno pred polazak na drugi deo priprema. Ima samo jednu želju tokom tih slobodnih dana - da se odmori i naspava.

Darko Lazović je zadovoljan onim što je uradio na pripremama.

"Davao sam svoj maksimum na svakoj utakmici. Za početak je dobro, ali moram još jače da radim da se nametnem šefu. Bilo je i zanimljivih stvari, kao fudbal na pjesku", rekao je Lazović.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC