• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kleo: Voleo bih da odem

Najbolji fudbaler Partizana u 2010. godini Gabrijel Kordova Kleo priznao je da ima odličnu ponudu iz Kine i da bi voleo da ode.

 Kleo: Voleo bih da odem Izvor: MONDO

Navijači Partizana sa nestrpljenjem iščekuju konačnu odluku da li će Kleo napustiti Humsku ove zime. Ponuda je na stolu, ali ne iz Evrope, već iz daleke Kine.

Najbolji strelac "parnog valjka" rekao je novinarima svoju želju i sada sve zavisi od dogovora dva kluba.

"Pričao sam sa trenerom Aleksandrom Stanojevićem i objasnio sam mu moju situaciju. Imam odličnu ponudu iz Kine i rekao sam Stanojeviću da bih voleo da idem, ali to više nije samo moja odluka, budući da moram da sačekam i mišljenje kluba", rekao je Kleo.

"Stanojević je shvatio moju želju i podržao me, jer je i sam nekada bio igrač. Čekam da vidim konačan stav Partizana", dodao je Brazilac i posebno naglasio da za njega neće biti problem i ako ostane u Beogradu.

"Ja sam profesionalac. Na treninzima sam maksimalno koncentrisan, mada je teško ostati takav kad znate kako morate da donesete jako važnu odluku. Nemam nikakvih problema da ostanemo i potrudim se da budem na istom nivou kao jesenas, a možda i bolji."

Kleo kaže da se prethodnih dana raspitivao o fudbalu u Kini i da je dobio pozitivne odgovore.



"Svestan sam da je bolje da karijeru nastavim u Evropi, ali ovo je jedina ponuda koju imam. Spominjali su se mnogi klubovi, pre svega iz Italije, ali sa mnom niko nije pričao. Jedini papir koji sma video je ovaj iz Kine. Morate da iskoristitete šansu koju dobijete", iskren je ubojiti golgeter.

Kleo će putovati na pripreme crno-belih, gde će sačekati konačanu odluku o tome gde će nastaviti karijeru.

"Sve što se klubovi dogovore poštovaću. Idem u Antaliju, pa ako bude bilo potrebe vratiću se... U suprotnom ostajem u Humskoj do kraja, jer imam ugovor još dve i po godine", rekao je fudbaler koji je u 2009. prelaskom iz Zvezde u Partizan izazvao fudbalski zemljotres u Srbiji.

Kleo je u četvrtak primio nagradu za najboljeg igrača Partizana u prošloj godini. U tradicionalnoj anketi na zvaničnom sajtu crno-belih navijači su Brazilcu dali najviše glasova.

"Hvala mnogo svim navijačima na izboru, a hvala i saigračima, jer bez njih ne bi moglo ništa da se uradi. Jako sam radostan i sve što mogu da kažem je - hvala svima", podvukao je Kleo.

Koordinator za sportska pitanja Albert Nađ poželeo je Kleu da nastavi da postiže golove u Partizanu.

Brazilac sa pasošom Srbije dobio je na poklon plaketu i uramljen dres sa svojim imenom. Posetioci sajta biraju najboljeg igrača počev od 2002. godine, kada je priznanje dobio Zvonimir Vukić.

Partizan je u petak sklopio i poslovni ugovor sa turskom kompanijom Adžibadem, koja ima lanac bolnica u toj zemlji.

O zdravlju igrača Partizana na pripremama u Antaliji vodiće računa stručnjaci ove kompanije, koja je vodeća u Turskoj kada su u pitanju privatne bolnice. Adžibadem sarađuje sa brojnim nacionalnim sportskim savezima i klubovima u Turskoj.

Ugovor su potpisali generalni sekretar Partizana Darko Grubor i direktor Adžibadema Jalčin Nak. Obojica su izrazila nadu da će se saradnja nastaviti i u budućim godinama.



KLEO U AVIONU ZA ANTALIJU, OTPALI NASTASIĆ, BRAŠANAC I DAVIDOV


Trener Stanojević odlučio je da na pripreme u Antaliju povede 27 fudbalera, među kojima neće biti Matija Nastasić, Aleksandar Davidov i Darko Brašanac.

Mladi štoper Nastasić ostao je da trenira sa igračima Teleoptika, krilni napadač Davidov iz Beograda će pokušati da ode u inostranstvo, dok je vezista Brašanac povređen i on će se priključiti ekipi kada bude sanirao povredu.

Na spisku putnika za tursko letovalište na Mediteranu, gde će crno-beli trenirati od 28. januara do 7. feburara, nalaze se Gabrijel Kordova Kleo, kao i Argentinci Gaston Rosi i Rodrigo Leandro Kusko.

Partizan će u Antaliji odigrati četiri pripremne utakmice, prvo 30. januara sa Dinamom iz Bukurešta, potom 2. febraura sa Torontom, dva dana kasnije šampion Srbije odmeriće snage sa Šturmom iz Graca, a za kraj ostavljena je provera protiv Slavije iz Sofije.

Lider šampionata vraće se u Beograd 7. februara, a već dva dana kasnije sledi put u Dubai na finalni deo priprema pre nastavka sezone.

(www.mondo.rs - foto: FK Partizan)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC