• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Runiju "visi" mjesto u prvom timu Junajteda

Menadžer Mančester junajteda Aleks Ferguson nagovijestio je da bi Vejn Runi mogao da izgubi mjesto u prvom timu, zbog Havijera Ernandesa.

 Runiju "visi" mjesto u prvom timu Junajteda Izvor: MONDO

Mediji navode da će Ferguson uvrstiti Runija u prvi tim za meč sa Sautemptonom u FA Kupu za vikend, ali da reprezentativac Engleske mora da pokaže da je bolji od meksičkog fudbalera.

Povodom utakmice sa Blekpulom, koju je Junajted poslije dva gola zaostatka dobio 3:2, Ferguson je rekao da Runi tokom prvog poluvremena nije dobro igrao, ali ne svojom krivicom.

"Pokušali smo da ga iskoristimo da igra spolja, široko. Iako je na tom mjestu igrao mnogo puta, nije uspio dobro da se snađe u prvom poluvremenu. On za to nije kriv, ritam utakmice nije bio dobar", rekao je Ferguson britanskim medijima.

Ferguson je u 30. minutu, pri vođstvu Blekpula od 1:0, prekomandovao Runija u špic napada, zajedno sa Dmitrom Berbatovim, a ekipa je do kraja utakmice igrala u klasičnoj formaciji 4-4-2. Ipak, ni to nije donijelo boljitak u početku...

"Kada smo pokušali da ga prebacimo u sredinu i dalje smo gubili sa 0:2, u 65. minutu i morali smo da se kockamo. A uvođenje Ernandesa je bila kocka. On je odmah bio u dobroj šansi, ali je golman odbranio. Ipak je u 74. minutu uspio da izjednači. Imao je velikog udjela u pobjedi", dodao je on.

Runi je ove sezone u prvom timu bio 16 puta i postigao je tri gola u svim takmičenjima, od kojih dva iz penala.

Poređenja radi, prošle sezone, postigao je 33 gola na 43 utakmice!? Ali, onda su početkom ove sezone počeli problemi sa skandalom oko viđanja sa prostitukom i sukob sa suprugom zbog toga, pa pregovori oko povišice, pa je Runi uslovljavao upravu odlaskom iz Junajteda, da bi na kraju postao najplaćeniji igrač Premijer lige.

Novac je dobio, ali formu nije povratio... Za sada.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC