• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mondo: Zvezda vratila Uroša Ćosića

Zvezda dovela supertalentovanog štopera Robertu Prosinečkom.

 Mondo: Zvezda vratila Uroša Ćosića Izvor: MONDO

Momak zbog kojeg je pre okruglo godinu dana u Ljutice Bogdana bila sprovedena interna istraga zbog načina na koji je otišao iz Crvene zvezde, vratio se da učini nešto što je davno trebalo.

Da debituje za prvi tim Crvene zvezde.

Supertalentovani štoper CSKA iz Moskve, provešće narednih šest mjeseci na pozajmici u Crvenoj zvezdi, klubu u kojem je ponikao i iz kojeg je na čudan način otišao na ljeto 2009. godine.

Aktuelna uprava crveno-bijelih, na čelu sa predsjednikom Vladanom Lukićem, prvo je učinila sve da sazna kako je takav dragulj otišao iz kluba i pod kojim uslovima, a onda uspjela da ga dobije nazad, makar to bilo na jednu polusezonu.

Ćosić je u četvrtak, 27. feburara, bio starter u timu CSKA, u prijateljskom meču sa Mursijom (1:1), ali bi već u narednih nekoliko dana mogao da doputuje u Beograd i nastavi pravo za Antaliju, gdje će se od 1. do 15. februara pripemati prvotimci Crvene zvezde sa novim trenerom Robertom Prosinečkim.

Mladi štoper, rođen 24. oktobra 1992. godine, prošle sezone nije odigrao nijednu utakmicu za CSKA u ruskoj Premijer ligi, uglavnom je nastupao za rezervni tim, pa je u tom podatku Crvena zvezda imala adut tokom pregovora, jer je za očekivati da će Ćosić dobiti prvenstvene minute u našoj Superligi.

Njegov ugovor sa CSKA ističe posljednjeg dana 2013. godine, tako da je pitanje da li će Crvena zvezda uspjeti da ga zadrži i duže od šest mjeseci, naročito što je momak samo igrajući za rezervni tim CSKA i omladinsku reprezentaciju Srbije (momci mlađi od 19 godina), zapao za oko najvećim evropskim klubovima, kao što je Mančester junajted.

O interesovanju menadžera tog kluba Ser Aleksa Fergusona za mladog Srbina pisali su i ostrvski mediji, a vijesti je prenosio i Goal.com.

Ćosić je igrajući za omladince Srbije bio strijelac dva gola na pet mečeva, a novi selektor mlade reprezentacije naše zemlje, Aleksandar Janković, najavio je da računa na njega u predstojećem ciklusu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Ćosić je visok 187 centimetara, ima 76 kilograma i prema procjenama specijalizovanog portala za fudbalske transfere, transfermarkt.de, njegova vrijednost na tržištu iznosi 250.000 evra, što je malo vjerovatno.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC