• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Srbija definitivno bez kapitena u Izraelu

Povreda mišića nije toliko strašna, ali Dejan Stanković neće moći da bude u sastavu za utakmicu Izrael - Srbija, 9. februara u Tel Avivu.

 Srbija definitivno bez kapitena u Izraelu Izvor: MONDO

Dejan Stanković neće moći da se oporavi od povrede do početka prijateljske utakmice između Izraela i Srbije, 9. febraura u Tel Avivu (19.00).

Zbog povrede koju je 26. januara zadobio u meču italijanskog Kupa protiv Napolija u Napulju, fudbaler Intera i kapiten "orlova" moraće da pauzira neko vrijeme, ali ne 40 dana kako se u prvi mah strahovalo. Povreda mišića nije toliko strašna...

"Na sreću, opet mogu da budem zadovoljan iako sam se povrijedio", poručio je Stanković iz Milana, gdje je obavio detaljne preglede.

"Prve prognoze bile su zaista obeshrabrujuće, strahovalo se da me čeka duga pauza. Ovako, poslije snimka magnetnom rezonancom, tri nedjelje do povratka na teren i ne zvuči tako loše. Jednostavno, pakleni ritam u kojem se igra proizvodi umor, a sa njim dolaze i povrede", kaže kapiten.

Njegova povreda stigla je u zao čas, kada se ustalio u startnih 11 u Interu, kada se novi trener Leonardo u velikoj mjeri oslonio na njegove kvalitete, kada su stigli i golovi, asistencije, pobjede...

"Žao mi je zbog toga, baš sam se radovao okupljanju i početku priprema za ono što nas čeka u ovoj godini. U ovom trenutku tješi me činjenica da ću se brzo oporaviti i, ono što je najvažnije, da budem u reprezentaciji kad bude najvažnije, za takmičarske utakmice i borbe za bodove", zaključio je Stanković.

Veliko je pitanje da li će Stanković uspjeti da se oporavi do prvog meča osmine finala Lige šampiona između Intera i Bajerna iz Minhena, koji je ujedno i repriza prošlogodišnjeg finala tog takmičenja.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC