• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vilota pobijedio!

"Moraću da počnem da slavim drugi rođendan, a to će biti 28. januar", rekao je Vilotić nakon što je dobio dozvolu da nastavi karijeru.

 Vilota pobijedio! Izvor: MONDO

Milan Vilotić pobijedio je tešku bolest.

U petak, 28. januara popodne, u Ljutice Bogdana stigla je vijest da Milan Vilotić može da nastavi da se profesionalno bavi fudbalom, nakon što je 24. avgusta prošle godine saopšteno da ima tešku bolest, odnosno tumor.

Nešto kasnije, Vilotić je operisan u Bolonji.

Vilotić se u petak presrećan javio ljudima u klubu i iz Bolonje saopštio da mu je profesor doktor Mario Merkuri potpisao dokument, koji mu dozvoljava da nastavi da se bavi fudbalom.

Istog časa, u Ljutice Bogdana napravljena je zdravica u čast fudbalera, čiji je slučaj jedini objedinio fudbalsku Srbiju. Sa svih strana stizale su poruke podrške: "Vilota pobjedi" i on je na kraju pobijedio, kako je uostalom i obećao nedugo po saznanju da će morati na operaciju.

"Moraću da počnem da slavim drugi rođendan, a to će biti današnji dan, 28. januar. Zaista ne umijem da opišem svoju sreću. Bolest je primila prvi 'gol', a utakmica traje. Pobijediću tek kad zaigram za moju Zvezdu", istakao je Vilotić.

On je prethodne četiri nedelje boravio na klinici "Ricoli" u Bolonji, gdje je trenirao po programu fudbalera Bolonje, pa će se prilično spreman naknadno priključiti ekipi, koja 1. febraura putuje u Antaliju na pripreme.

"Nisam jedini rekonvalescent ove klinike. Ima tu još fudbalera, najviše iz Italije. Svi zajedno treniramo kao i na pripremama, ali imamo svakodnevnu kontrolu ljekara koji brinu o doziranju i ponašanju tijela na napor. Ja sam sve kontrole prošao izvanredno i znao sam da će odgovor profesora Merkurija biti pozitivan, ali nisam smio da se radujem dok se to nije dogodilo", prenosi Vilotić.

Milanu sada ostaje da upozna Roberta Prosinečkog.

"Da. To je sljedeći cilj. Vidjećemo šta će se dešavati. Želim da konkurišem za mjesto u timu i znam šta Zvezda traži od mene. Ponašaću se kao i prije bolesti, jer znam da opet mogu da dam maksimum. Trebalo bi da ostanem u Bolonji do 5. februara i odradim program do kraja, ali velika je mogućnost i da već 1. februara budem u avionu za Tursku", kaže popularni Vilota, koji je u Crvenu zvezdu došao ljeta 2009. godine iz Čukaričkog.

Iako su svi u klubu priželjkivali Vilotićev skori povratak na teren, ispostavilo se da je Crvena zvezda u jednom danu dobila dva velika pojačanja na deficitarnoj poziciji stopera. Ranije u petak, saopšteno je da se u klub vraća mladi defanzivac Uroš Ćosić, a onda, kao grom iz vedra neba, odjeknula je sjajna vijest iz Bolonje.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC