• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Voša se testira u Sekešfehervaru

Novosađani otputovali za Mađarsku gdje ih očekuje kontrolna utakmica sa slavnim Videotonom. Milinković zadovoljan do sada urađenim.

 Voša se testira u Sekešfehervaru Izvor: MONDO

Zajednički ručak fudbalera Vojvodine označio je kraj prvog dijela priprema novosadskog superligaša. "Lale" neće imati vremena za odmor, jer već u subotu nastavljaju sa radom i to mu Mađarskoj.

Espedicija Vojvodine otputovala je u Sekešfehervar, gdje ih očekuje kontrolna utakmica sa Videotonom.

"To je svakako protivnik za respekt, ali sam uvjeren da će momci imati takmičarski pristup utakmici", obratio se novinarima pred polazak na put trener Novosađana Zoran Milinković.

Šef stručnog štaba Vojvodine naglasio je da će većina igrača dobiti šansu.

"Igraće dvije postave, svaka po poluvrijeme. Prvih 45 minuta igraćemo u sastavu: Brkić, Vulićević, Pavlović, Mojsov, Trajković, Medojević, Mitošević, Merebašvili, Lazetić, Ilić i Oumaru. U drugom dijelu nastupiće: Pajović, S. Novaković, Nestorović, Karan, M. Novaković, Ađuru, Tumbasević, Stevanović, Jao, Katai i Bilbija", dodao je Milinković i napomenuo da će igrati i najmlađi prvotimci.

"Šansu će pored njih dobiti još 17-godišnji golman Lazović, kao i 16-godišnji Nebojša Kosović, inače kadetski reprezentativac Crne Gore".

Milinković je izrazio zadovoljstvo do sada urađenim na pripremama, zdravstvenim biltenom (nema povreda), kao i činjenicom da će ekipa konačno imati priliku da se ogleda sa jakim protivnikom.

Povratak u Novi Sad je poslije utakmice, a igrači će u nedelju konačno imati slobodan dan, jer ih dan kasnije očekuje put za Crnu Goru na glavni dio priprema.

Vojvodina će do 16. februara biti na crnogorskom primorju, gdje je očekuje još pet provjera: 2. februara sa Mogrenom, 5. februara protivnik će nam biti Petrovac, 09. februara Grbalj, 12. februara Novi Pazar i konačno 16. februara za kraj Sutjeska.

(MONDO - foto: arhiva MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC