• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Pijevci" jure Ljorentea

Engleski Totenhem poslao je ponudu Atletiku iz Bilbaoa za napadača Fernanda Ljorentea vrijednu 26 miliona funti, prenijeli su britanski mediji.

 "Pijevci" jure Ljorentea Izvor: MONDO

List “Dejli mejl” prenio je da je trener Totenhema Hari Rednap zainteresovan za reprezentativca Španije i da želi da ga dovede na Vajt Hart Lejn prije isteka zimskog prelaznog roka, u ponedjeljak.

Takodje, mediji su naveli da bi i uprava Čelsija mogla da se uključi u trku za Ljorentea, ako ne bude uspjela da dovede na Stamford bridž napadača Liverpula Feranda Toresa.

Sportski sajt “Goal.com” prenio je da Liverpul želi da proda Toresa, ali da u sklopu dogovora, pored novca za transfer, na Enfild pređe napadač plavaca Nikola Anelka, a ne Danijel Staridž.

Uprava Atletika iz Bilbaoa je u nekoliko navrata saopštila da nema namjeru da proda Ljorentea, za koga je, navodno, zainteresovan i Real Madrid.

Totenhem će napustiti Robi Kin, koji je prošao ljekarske preglede u Vest Hemu i ostalo je da se obave samo formalnosti oko njegovog prelaska na Apton Park.

Kin bi za Vest Hem trebao igrati kao pozajmljeni igrač u narednih šest mjeseci, a postoji i mogućnost trajnog otkupa ugovora za šest miliona funti.

Irac je nastupio na samo sedam mečeva za Totenhem ove sezone pa se odlučio da promijeni sredinu kako bi zadržao status reprezentativca Irske, čiji dres je obukao 104 puta.

(Agencije/MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC