• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

O, jarane, jarane, jarani smo mi...

Bivši saigrači iz Crvene zvezde Vladimir Stojković i Nenad Kovačević posvađali se preko novina zbog golmanovog prelaska u Partizan.

 O, jarane, jarane, jarani smo mi... Izvor: MONDO

Ima ona pjesma "O, jarane, jarane, jarani smo mi, ne daj jednoj ženi da nas rastavi". U slučaju nekadašnjih velikih prijatelja i saigrača Vladimira Stojkovića i Nenada Kovačeviča riječi bi trebalo malo izmijeniti u "ne daj da nas klupske boje rastave".

Nekadašnji saigrači iz Crvene zvezde i reprezentacije više ne pričaju. A razlog je odluka Stojkovića da pređe u Partizan.

Nenad Kovačević, koji igra u francuskom Lansu, izjavio je tamošnjim medijima da je odmah izbrisao iz telefona Stojkovićev broj kada je saznao da prelazi u Partizan.

"Samo se jednom u istoriji desio direktan transfer iz Crvene zvezde u Partizan, i to kad je prije mnogo godina Milko Đurovski napustio Marakanu i prešao u Humsku. Što se mene tiče, igrač koji pređe iz jednog u drugi klub mora da je lud! Zamislite, Stojković je nosio dres Zvezde, potom otišao u inostranstvo, a onda se vratio u Srbiju i sad brani za Partizan! Kad sam čuo da će preći u tabor crno-bijelih, istog trenutka sam izbrisao broj njegovog telefona iz imenika", rekao je Kovačević.

Očekivala se i Stojkovićeva reakcija na ovo...

U dnevniku koji piše za "Sportski žurnal" sa priprema u Antaliji, Stojković je ironičnim tonom priznao da "nije mogao da zaspi" zbog toga što je Kovačević izbrisao njegov broj telefona.

"Prošla je prva noć, uskoro će i druga u Antaliji. Između i težak dan. Noć je bila teška zbog saznanja da je Nenad Kovačević izbrisao broj mog telefona kad je čuo da sam došao u Partizan. Ja njegov nisam morao ' nemam ga. Toliko mi je ta priča iz novina teško pala da nisam mogao da zaspim...", napisao je Stojković.

Nenad Kovačević i Vladimir Stojković bili su dobri prijatelji dok su igrali za Crvenu zvezdu, ali i dok su branili boje reprezentacije. Obojica su iz kluba otišli u ljeto 2006. godine, kada ih je Lansu, odnosno Nantu prodao tadašnji predsjednik Dragan Stojković Piksi.

Stojković je napisao nešto i o Moreiri, koji je u subotu svojevoljno napustio Partizan u potrazi za boljim i plaćenijim angažmanom.

"Otišao je Moreira! Ne mogu da vjerujem! Šteta, ali i bez njega smo jaki. Mnogo smo jaki!", poručila je "jedinica" Partizana.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC