• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ZVEZDA: Ove pripreme su fenomenalne

Igrači Zvezde hvale novog trenera i kažu da sjajno podnose sve napore na pripremama.

 ZVEZDA: Ove pripreme su fenomenalne Izvor: MONDO

Fudbaleri Crevene zvezde su po povratku iz Budve dobili dva slobodna dana od stručnog štaba. Mini odmor je završen, a u nedjelju su ponovo izašli na pomoćni teren "Marakane". Sredina je priprema i ne bi smjelo da bude previše vremena za opuštanje. Taman toliko da se napune baterije za nova iskušenja.

Zvezda je u Crnoj Gori odigrala tri kontrolna meča i ostvarila maksimalan učinak. U Ljutice Bogdana zadovoljni su kako teku pripreme, a posebno se to odnsi na igrače, koji redom ističu da su treninzi sa Robertom Prosinečkim posebni i dosta zanimljviji od uobičajnih.

"Mislim da smo prvi dio priprema, ujedno i najteži fenomenalno odradili. Odigrali smo tri kontrolne utakmice protiv rivala koji nisu za potcjenjivanje i sve smo dobili. Uprkos tome što su nam noge bile teške i što smo uložili dosta napora dokazali smo da možemo i da ćemo u nastavku priprema biti još bolji", rekao je Marko Vešović, dok se spremao za prepodnevni trening.

"Svi smo zadovoljni. To se se vidi i po atmosefri i po odnosu trenera prema igračima. Bez pogovora prihvatamo izazove, ondosno zadatke koji se postavljaju ispred nas. Milsim da je za sada sve sjajno, bez ijedne mane", dodao je mladi Crnogorac.

Crveno-beli će naredna dva dana raditi u Beogradu, a onda slijedi novo putovanje. Ovaj put Zvezdina ekspedicija se seli u Tursku.

"U Antaliji nam ostaje da se još bolje uigramo i spremimo. Igraćemo protiv pet jakih protivnika i očekujem da budemo spremni za nastavak sezone", poručio je Vešović.

Pozitivno razmišlja i Darko Lazović.

"Svi smo zadovoljni kako je proteklo deset dana u Budvi. Dobro se radilo, igrali smo prijateljske utakmice i mislim da u Tursku odlazimo zadovoljni".

I on hvali rad hrvatskog stručnjaka.

"Odlično se radi, treninzi su zanimljivi... Sada sledi lakši deo priprema, jer smo kondcioni dobro odradili i očekuje nas više rada sa loptom. Igramo još pet prijateljskih utakmica i mislim da ćemo dobro da se spremimo za nastavak prvenstva", rekao je Lazović.

Zvezda u utorak u popodnevim satima putuje u Antaliju gdje je očekuje još 15 dana rada i pet kontrolnih utakmica. Sa Zvezdom u Antaliji biće i naš specijalni reporter Nikola Janković.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC