• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PRIPREME: Partizan i Dinamo bez golova

U prvoj kontrolnoj utakmici na pripremama u Antaliji crno-bijeli remizirali sa Dinamom iz Bukurešta - 0:0.

 PRIPREME: Partizan i Dinamo bez golova Izvor: MONDO

Da se sezona nastavila danas, trener Partizana bi šansu ukazao timu koji je izveo u prvom poluvremenu utakmice sa Dinamom iz Bukurešta. U tom sastavu nije bilo Klea, za koga se očigledno sumnja da će ostati.

Ono što je očigledno već poslije prvog kontrolnog meča u Antaliji je da će Mladen Krstajić i Saša Ilić i na proljeće biti najjače oružje šampiona.

Takođe, Argentinci na probi Rosi i Kusko nisu mnogo pokazali, a igrali su u drugih 45 minuta, ali Stanojević ne želi da se o njima izjašnjava do kraja priprema u Antaliji:

"Neću ništa da prejuidiciram dok ne odigramo sve planirane utakmice", objasnio je strateg Partizana.

I dok je vjetar namilosrdno "brijao" po terenu hotela "Kornelija Dajamond" Rumuni su zbunili crno-bijele u uvodnih desetak minuta. Đakariđa Kone je opalio sa 20-ak metara i pogodio stativu već u drugom minutu, igrači Dinama su sve vrijeme imali loptu u nogama...

Crno-bijeli su se brzo trgli i preokrenuli situaciju u svoju korist. Vršili su pritisak na šestoplasirani tim rumunskog prvenstva, često mu ne dozvolivši da po nekoliko minuta pređe centar. Međutim, takva igra nije izrodila nijednu šansu za srpskog šampiona, ni u prvom poluvremenu kada je na terenu bio prvi tim, ali ni kasnije kada su zaigrali "drugopozivci".

"Zadovoljan sam ritmom i disciplinom, ali ima stvari koje moramo da popravimo, prvenstveno pripremu završnice i završnicu. Nismo imali završni pas, ni šut", ocijenio je Stanojević.

Rumuni su bili "našpanovani" za duel sa crno-bijelima, pa su, naročito u prvih 45 minuta, bili izuzetno oštri, zbog čega su u tom periodu dobili čak tri žuta kartona iako je riječ o prijateljskoj utakmici.

Treba imati na umu da je Dinamu to bila peta pripremna utakmica, a crno-bijelima premijera u Antaliji. Trener rumunskog tima Joan Andone nije mijenjao cijelu postavu na poluvremenu već je izmjene vršio sporadično tokom drugog poluvremena, jer očigledno već ima jasnu viziju tima.

Stanojević je još nema, jer očekuje rasplete u "slučajevima" Kleo, Tagoe, Vukić...

Najbolju priliku na utakmici imao je Jonel Dančulesku, koga bi navijači Partizana mogli da se sjete s jeseni 2004. kada su crno-bijeli eliminisali Dinamo u kvalifikacijama za Ligu UEFA (3:1, 0:0). Iskusni napadač se u 58. minutu našao usamljen u blizini gola Radiše Ilića, ali je glavom šutirao neprecizno.



Za Partizan nisu igrali mladi Aškovski, Ostojić i golman Živković, kao i nedovoljno oporavljeni Fejsa, koji i dalje trenira po posebnom programu.

Narednu utakmicu Partizan će igrati u srijedu protiv Toronta.

PARTIZAN (prvo poluvrijeme): Stojković - Miljković, Savić, Krstajić, Kizito - babović, Petrović, Smiljanić, Ilić - Iliev, Šćepović.

PARTIZAN (drugo poluvrijeme): Ilić - Stevanović, Jovanović, Stanković, Lazevski - Rosi, Tomić, Kamara, Bogunović - Kleo, Kusko.

DINAMO: Kurka - Rubio, Grigore, Moti, Kračun - Kone, Patrasku, Torze, Munteanu - Alekse, Ganea.

Igrali su još: Naumovski, Dijabate, Bekaj, Paun, Dančulesku, Bordeanu, Stančesku, Margaritesku.

(izvještač MONDA iz Antalije, Rade Jakšić)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC