• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

BORAC: Pobjeda za put u Antaliju

Banjalučki Borac pobijedio je Slogu iz Doboja (1:0) u prvoj test utakmici prije polaska na pripreme u Antaliju u srijedu, 2. februara.

 BORAC: Pobjeda za put u Antaliju Izvor: MONDO

Izabranici trenera Vlade Jagodića slavili su golom zimskog pojačanja iz nikšićke Sutjeske, Dražena Međedovića iz penala u 82. minutu.

Susret je odigran na vještačkoj podlozi u Krupi na Vrbasu.

"Prije svega želim da zahvalim našim sportskim prijateljima iz Doboja i treneru Zoranu Ćurguzu što su nam izašli u susret i odigrali meč. Dobojlije su više pomogle nama nego sebi i nastojaćemo da im vratimo ovu korektnost u budućem periodu. Razgovarali smo s nekoliko klubova, svi su nas odbili, ali ne i Sloga", izjavio je Jagodić za "Glas Srpske".

Strateg Banjalučana je u duelu sa Slogom želio da provjeri sve igrače sa kojima raspolaže. Stekao se utisak da može da bude zadovoljan.

"Želio sam da provjerim mlade igrače, jer imamo šestoricu do 21 godine koji će sigurno putovati u Tursku na pripreme. Osim toga želim od starta da se pojačanja Rade Veljović i Dražen Međedović uklope i da osjete naš kolektivni duh koji nas je i doveo do jesenje titule", dodao je trener Borca.

Stručni štab će na pripreme u Antaliju voditi 22 igrača i tri golmana. Spisak putnika je poznat, a postoji samo jedna dilema.

"Marko Maksimović koji je imao povredu leđa i duže odsustvovao još jednom će na ljekarske preglede i ukoliko se pokaže da može zdravstveno da izdrži napore putovaće u Tursku. U protivnom povešćemo i sedmog fudbalera do 21 godine, talentovanog Nebojšu Runića iz sopstvenog omladinskog pogona", jasan je Jagodić.

Banjalučani će u Antaliji odigrati pet kontrolnih utakmica. Prva je na programu 4. februara protiv kazahstanskog Kairata. Tri dana kasnije crveno-plavi će koplja ukrstiti sa austrijskim drugoligašem Hornom, a 10. februara je na programu duel sa Univerzitateom iz Krajove (Rumunija). Potom slijedi meč sa ruskim timovima Himki (13. februar) i moskovskom Lokomotivom (15. februara).

"Kroz te utakmice tražićemo dobitnu formu za proljeće i težak put koji nas čeka do titule šampiona što su naše ambicije. Po povratku 19. februara igraćemo protiv prnjavorskog Ljubića. U tom meču šansu će dobiti igrači koji neće biti starteri na proljećnoj premijeri u Širokom Brijegu 27. februara. Za 20. februar tražimo jakog rivala u gostima",
zaključio je na kraju Jagodić, ali nije potvrdio da je riječ o Crvenoj zvezdi.

U Antaliju na pripreme će putovati, golmani: Asmir Avdukić, Siniša Marčetić i Nikola Luburić, te igrači: Milan Stupar, Nemanja Damjanović, Draško Žarić, Vukašin Benović, Vule Trivunović, Leonid Ćorić, Bojan Petrić, Siniša Dujaković, Boris Raspudić, Srđan Grahovac, Duško Sakan, Dražen Međedović, Milan Srećo, Borislav Mikić, Darko Maletić, Stefan Dujaković, Marko Maksimović, Stevo Nikolić, Nemanja Vidaković, Duško Stajić, Rade Veljović i Petar Kunić.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC