• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

FA KUP: Petoligaš ide na Old Traford

Mančester junajted će u meču osmine finala ugostiti maleni Krouli Taun. Arsenal gostuje trećeligašu Lejton Orijentu u istočnom Londonu.

 FA KUP: Petoligaš ide na Old Traford Izvor: MONDO

Krouli je pobjedama nad Derbi Kauntijem i Torkijem postao prvi petoligaš koji se u posljednjih 17 godina domogao petog kola FA kupa.

Nagrada za dosadašnje uspjehe biće utakmica sa Mančester junajtedom, koji je taj trofej osvojio rekordnih 11 puta. Duel na Old Trafordu na programu je 19. ili 20. februara.

"Ovo je nerealno", rekao je menadžer Krouli Tauna Stiv Evans.

"Pretpostavljam da Arsen Venger (menadžer Arsenala) ili Aleks Mekliš (menadžer Birmingema) ne bi poželjeli da igraju sa Mančester junajtedom, ali mi smo priželjkivali baš to".

"Mi smo trenutno jedina ekipa iz pete lige, koja ima šansu da pobijedi Junajted. Tako ćemo i pristupiti utakmici. Čuda se događaju", dodao je Evans.

U osminu finala prošla su tri trećeligaša: Lejton Orijent dočekaće Arsenal (na Emiratima jedva pobijedio Hadersfild, pogotkom Seska Fabregasa iz penala u 86. minutu), Brajton je izvukao Stouk, dok Šefild Vednzdi mora u goste Birmingemu.

Veliku šansu da se pridruži ekipama iz svoje divizije propustio je Nots Kaunti, odigravši kod kuće 1:1 sa Mančester sitijem. Domaćin je poveo preko Bišopa u 59. minutu, da bi u 80. Edin Džeko spriječio bruku "građana" i osigurao im novi meč, na stadionu Siti of Mančester.

Pobjednik te utakmice dočekaće u petom kolu Aston Vilu.

Fulam, koji je u nedelju deklasirao Totenhem (4:0), na Krejven Kotidžu očekuje boljeg iz ponovljene utakmice Vigan - Bolton (prva 0:0) i to će biti jedini siguran premijerligaški par.

Vest Hem je izvukao Barnli, dok će Everton ili Čelsi dočekati Reding.

Vulverhempton je u nedelju poražen od Stouka na svom terenu (0:1), pošto je Danac Sorensen u posljednjim trenucima odbranio penal Nenadu Milijašu.

(MONDO, foto: Guliver/Getty Images)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC