• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda dovela Partizanovo dijete!

Jovan Krneta, koji je igrao za mlađe Partizanove kategorije, potpisao za Crvenu zvezdu! Crveno-bijeli od sutra u Antaliji, u avionu i Milan Vilotić.

 Zvezda dovela Partizanovo dijete! Izvor: MONDO

Jovan Krneta, 19-godišnji momak koji je fudbalsko znanje učio u Partizanu, novi je član Crvene zvezde!

Na sajtu crveno-bijelih objavljeno je da je Krneta, koji igra na poziciji štopera, došao u Zvezdu poslije isteka stipendijskog ugovora sa Partizanom. On će u prvo vrijeme igrati za Zvezdinu filijalu - Sopot i tako probati da se nametne treneru crveno-bijelih Robertu Prosinečkom.

"Riječ je o talentovanom i kvalitetnom igraču. Uz to je 31. januara postao slobodan igrač. Takvu priliku nismo željeli da propustimo, posebno kad smo iz raznoraznih razloga deficitarni na poziciji štopera. Radi se o reprezentativcu Srbije koji će, vjerujemo, vrlo brzo zaslužiti dres Zvezdinog prvotimca", rekao je sportski direktor Crvene zvezde Ivan Adžić.

Mladi fudbaler istakao je da će se potruditi da što prije dobije šansu i pokaže kvalitet.

"Vjerujem u sebe. Dolazim u Zvezdu sa jasnim pogledom u budućnost. Želim da napredujem i da pokažem kvalitet. Mislim da ću u crveno-bijelom dresu imati tu priliku. Neću se ni u kom smislu obazirati na prošlost, već samo gledam u budućnost. Ponosan sam na sve što sam do sada uradio u fudbalu ali ne želim stagnaciju već napredak. Mislim da ću sada tu šansu imati ", rekao je Krneta.

Krneta će biti na oku Robertu Prosinečkom tokom priprema u Antaliji, jer će tamo biti i FK Sopot.

U međuvremenu, iz Zvezde je saopšten spisak putnika za drugi dio priprema za Antaliju, u koju crveno-bijeli odlaze u utorak, 1. februara. Među putnicima je i Milan Vilotić.

Robert Prosinečki će na put povesti sljedeće igrače: Stamenković, Bajković, Dmitrović, Adi, Ćosić, Vilotić, Đorđević, Tošić, Reljić, Ninkov, Ignjatijević, Mikić, Binić, Isah, Milovanović, Mijailović, D. Srnić, Bogdanović, Vešović, Koroman, Lazović, Kadu, Jeremić, Evandro, S. Srnić, Kaluđerović, Jevtić, Borha, Perović i Trifunović.


Izabranici Roberta Prosinečkog biće smješteni u hotelu "Kalista", a treniraće na terenima istog hotela.

Tokom boravka u Antaliji, Crvena zvezda će odigrati pet prijateljskih utakmica. Prva utakmica na rasporedu je 2. februara, a protivnik će biti B tim ekipe Šahtjora. Zatim slijede utakmice 5. februara protiv Spartaka (Trnava), 8. februara Univerzitatea (Krajova), 10. februara Steaua i 13. februara slovenački Kopar.

Fudbaleri Crvene zvezde u Beograd se vraćaju 15. februara, a do početka drugog dijela prvenstva odigraće još jednu pripremnu utakmicu, protiv Borca iz Banjaluke 20. februara.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC