• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tores: Uveseljavaću i navijače Čelsija

Sve je završeno, Fernando Tores postao je saigrač Baneta Ivanovića u Čelsiju. U klubu presrećni zbog dolaska Španca, srećan i Tores.

 Tores: Uveseljavaću i navijače Čelsija Izvor: MONDO

Fernando Tores narednih pet i po godina biće član Čelsija.

Španac je u ponedjeljak, posljednjeg dana prelaznog roka, helikopterom napustio trening Liverpula i otišao u London na pregovore. Uprkos tome što su se klubovi dogovorili, potpis se čekao sve do dvedesetak minuta prije ponoći, a onda je za tili čas sve bilo gotovo.

Tores je postao novi napadač Čelsija.

"Veoma sam srećan što sam postao član Čelsija. Radujem se što ću moći da pomognem novim saigračima ove sezone, ali i u onima koje tek dolaze", počeo je Tores svoje prvo obraćenje medijama kao igrač "plavaca".

"Igrao sam mnogo puta protiv Čelsija i neke velike utakmice nikada neću zaboraviti. Znam da u klubu postoje odlični igrači i moraću naporno da radim za mjesto u timu, Nadam se da ću postići neke važne golove i da će navijači moći da uživaju ove sezone", dodao je Španac.

Veliko zadovoljstvo završenim poslom pokazali su i na "Stamford bridžu". Novinarima se obratio Brus Bak:

"Ovo je vrlo značajan dan za Čelsi. Doveli smo jednog od najboljih igrača na svijetu i to na vrhuncu svoje karijere. Dugo smo se divili njegovom talentu, koji se u engleskom fudbalu dokazao kao ubojit strijelac. Njegov dolazak se poklapa sa našim ambicijama. Nadam se da je svaki navijač Čelsija uzbuđen zbog ove vijesti o dolasku Fernanda".

Izvršni direktor "plavaca" Ron Gurlej nadovezao se: "Ovaj potpis Fernanda Toresa klubu će koristiti na mnogim nivoima. Karlo Anćeloti je oduševljen što smo doveli igrača koji može puno da nam pomogne u borbi na tri fronta".

Dvadesetšestogodišnji Tores je za Liverpul odigrao 142 utakmice i postigao 81 gol u svim takmičenjima. U Premijer ligu je stigao sa 23 godine iz madridskog Atletika i u dresu "redsa" se se potpuno afirimisao kao igrač. Standardni je član reprezentacije Španije, aktuelnog evropksog i svjetskog prvaka.

Za vrijeme dok je igrao za Atletiko imao je nadimak "El Ninjo". Bio je najmlađi prvotimac i kapiten "jorgandžija". Za prvi tim madridskog kluba debitovao je sa 17 godina. Kapitensku traku nosio je dve godine.

Toresov transfer vrijedan je oko 50 miliona funti, a u Čelsiju bi trebalo nedjeljno da zarađuje oko 175.000 funti.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC