• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Groskrojc: Borusija ne gubi do kraja!

Petnaestak godina po osvajanju Lige šampiona, popularni "milioneri" iz Dortmunda opet imaju strašan tim - tim budućnosti.

 Groskrojc: Borusija ne gubi do kraja! Izvor: MONDO

Napadač Borusije, koja na tabeli Bundes lige ima dvocifrenu prednost u odnosu na najbliže pratioce, smatra da njegov tim u preostalih 14 kola neće doživiti nijedan poraz.

"Ovaj tim je nešto posebno. Takav kolektivni duh se ne viđa često. Svako je svakom spreman da pomogne, kako na terenu, tako i van njega", izjavio je Kevin Groskrojc.

"Imam osjećaj da do kraja sezone nećemo izgubiti nijednu utakmicu. Mislim da je svakome jasno da smo u strašnoj formi".

Borusija je još u prvom kolu izgubila od Bajera iz Leverkuzena na svom stadionu, a potom samo od Ajntrahta u posljednjem kolu pred zimsku pauzu. Na preostalih 18 prvenstvenih utakmica zabilježila je 16 pobjeda i dva remija!

Ako bi klub uspio da zadrži na okupu aktuelni sastav, Borusija bi u dogledno vrijeme možda mogla da napravi "bum" i na evropskoj sceni. Jer, malo ko je u timu Jirgena Klopa stariji od 25-26 godina.

Pomenuti Groskrojc ima 22, Neven Subotić 22, Lukas Barios 26, Mario Gece samo 18, Šinđi Kagava 21, Nuri Sahin 22, Jakub Blaščikovski 25, Santana 24...

Ovi momci su zaslužena nagrada za navijače žuto-crnih, koji nisu prestajali da ispunjavaju popularni Vestfalen (sada Signal Iduna park) ni kada je sišla sa scene generacija Zamera, Ridlea, Melera, Herliha i ostalih, a klub sa evropskog vrha pao u donji dio bundesligaške tabele.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC