• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ZVEZDA: Gulit dočekao crveno-bijele

Crvena zvezda postala je u utorak jedna od oko 1.400 ekipa koje će se ove zime pripremati na širem području Antalije!

 ZVEZDA: Gulit dočekao crveno-bijele Izvor: MONDO

Sa beogradskih minus 10, na mediteranskih 15 za manje od dva sata.

Čarter letom turske avio-kompanije "Sky Airlines", iz Beograda, preko Sofije, Kavale, Bodruma i Izmira, fudbaleri Crvene zvezde stigli su u Antaliju, tačnije obližnje mondensko ljetovalište Belek, gdje će se narednih 15 dana pripremati za proljećni dio prvenstva.

Pored trenera Roberta Prosinečkog i grupe od 28 fudbalera, gotovo kompletna Uprava kluba, uključujući predsjednika Vladana Lukića i sportskog direktora Ivana Adžića, "čekirala" se malo prije podneva po lokalnom vremenu u Hotel "Kalista", na obali mora.

Istog popodneva, nakon ručka i odmora, ekipa će odraditi i prvi "proljećni" trening, poslije jučerašnjeg studenog, na temperaturi nižoj za skoro 25 stepeni Celzijusovih! Jedino što vas u feburaru sprečava da u majici šetate obalom mora je jak vjetar, koji je pomalo i "ljuljao" avion prilikom slijetanja na moderni aerodrom nadomak Antalije.

Zajedno sa fudbalerima Zvezde, u avionu su bili igrači Sopota i Jagodine, a jedan od Zvezdinih domaćina u Beleku rekao nam je da će tokom ove zimske sezone, od kraja novembra, do kraja marta, oko 1.400 fudbalskih ekipa trenirati na širem području Antalije.

Jedna od ekipa koja je odsjela sa crveno-bijelima u "Kalisti" je Terek iz Groznog, koji od skoro trenira legendarni Rud Gulit.

Prvu od pet pripremnih utakmica u Beleku, fudbaleri Crvene zvezde odigraće u srijedu u 16.30 po srednjeevropskom vremenu, protiv "B" tima Šahtjora iz Donjecka.

Zbog putovanja i umora, trener Prosinečki najavio je da će dvije različite ekipe igrati po 45 minuta.

Potom, crveno-bijeli će odmjeriti snage sa Spartakom iz Trnave (5. februar), Univerzitateom iz Krajove (8. februar), Steauom iz Bukurešta (10. februar) i Koprom iz Slovenije (13. februar).

Prosinečki je na put poveo sljedeće igrače: Stamenković, Bajković, Dmitrović, Adi, Ćosić, Đorđević, Tošić, Reljić, Ninkov, Ignjatijević, Mikić, Binić, Isah, Milovanović, Mijailović, Bogdanović, Vešović, Koroman, Lazović, Kadu, Jeremić, Evandro, Kaluđerović, Jevtić, Borha, Perović i Trifunović.

Milan Vilotić doputovaće u Antaliju 6. februara i tada će ekspedicija biti kompletna, a onda ostaje samo da se vidi da li će biti još transfera, odlazaka ili dolazaka.

(Izvještač MONDA iz Turske Nikola Janković)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC