• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Adija: Sa Partizanom u Ligu šampiona

Reprezentativac Gane Dominik Adija želi da napreduje u karijeri i pomogne crno-bijelima da se ponovo plasiraju u evro elitu.

 Adija: Sa Partizanom u Ligu šampiona Izvor: MONDO

"Osjećam se sjajno što sam došao u Partizan, klub o kojem sam čuo mnogo sjajnih stvari. Znam da su trenutno najbolji u Srbiji. Želim da za mene ovo bude korak napred u karijeri", rekao je Adija novinarima na stadionu Partizana.

Mladi napadač proglašen je za najboljeg fudbalera posljednjeg Svjetskog omladinskog prvenstva, na kojem je Gana osvojila titulu. U Partizanu će narednih šest mjeseci provesti kao pozajmljen fudbaler, a crno-beli će na ljeto moći da otkupe njegov ugovor.

Adija (21) je drugi napadač iz Gane koji je u Humsku 1 stigao u zimskom prelaznom roku, poslije Prinsa Tagoea.

"Drago mi je što ću igrati sa zemljakom, biće mi mnogo lakše da se naviknem na novu sredinu. Neće biti problema ni sa sporazumjevanjem, znam da u Srbiji dosta ljudi govori engleski jezik", objasnio je on.

Prvi dio sezone proveo je na pozajmici u italijanskom drugoligašu Ređini, za koji je odigrao 15 utakmica i postigao dva gola.

"Volio bih da na jesen igram u Ligi šampiona, a vjerujem da Partizan može da odbrani titulu prvaka Srbije. U Italiji se nisam najbolje snašao zbog jezika, a nisam imao ni previše šansi da igram. Biću disciplinovan na terenu i trudiću se da se što bolje uklopim u ekipu", zaključio je Adija.



Njegov dolazak vjerovatno znači da će iz Partizana otići najbolji strijelac ove sezone, Kleo.

"Još se vode razgovori o tome, ima nekoliko zainteresovanih klubova. Vjerujem da će sve biti poznato do kraja ove nedelje", rekao je generalni sekretar crno-bijelih Darko Grubor.

Partizan je ove zime doveo još Zvonimira Vukića, otišao je Pjer Boja, dok je Almami Moreira svojevoljno napustio pripreme, nakon čega ga je klub suspendovao.

Ekipa se odnedavno nalazi na pripremama u Antaliji, a proljećni dio sezone počinje 27. februara.

(Beta)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC