• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stanojević: Novajlije da se dokažu

Trener Partizana zadovoljan pazarom u prelaznom roku, ali priznaje da Adiju ne poznaje dobro, dok su Tagoe i Vukić provjereni.

 Stanojević: Novajlije da se dokažu Izvor: MONDO

Partizan je, bar za sada, ispunio okvirni plan skovan uoči prelaznog roka, a on je glasio: Za svakog igrača koji ode, dovešće zamjenu.

Pjer Boja je prvi otišao, uskoro će i Kleo, pa su crno-bijeli angažovali dvojicu napadača - Princa Tagoea i Dominika Adiju. Iznenadni odlazak Moreire nadomjestiće Zvonimir Vukić.

"Sve smo radili planski, ne nagomilavamo igrače", objasnio je trener Aleksandar Stanojević novinarima u Antaliji.

"Drago mi je što je došao Princ Tagoe i vjerujem se da će pokazati ono što od njega očekujem. Adiju ne poznajem dovoljno, ali se nadam da će opravdati lijepe priče koje kruže o njemu. Niko nije doveden sa osiguranim mjestom u timu, svi moraju da se nametnu", dodao je šef crno-bijele struke.

Tandem reprezentativaca Gane debitovaće za Partizan već u srijedu (16,30 po srednjeevropskom vremenu) u prijateljskoj utakmici sa Torontom.

"Obojica su u takmičarskom ritmu, jer dolaze iz klubova kojima je prvenstvo u jeku".

Sa Zvonimirom Vukićem je drugačija situacija, jer je dugo van ritma. Otkako se raspao FK Moskva, trenira sam.

"To će nam predstavljati problem, radiće po posebnom programu. Ali, Vukić je iskusan igrač i o njegovim kvalitetima je suvišno pričati. Možda, ali samo možda zaigra u nedelju u našoj posljednjoj utakmici u Antaliji, protiv Slavije iz Sofije".

Prelazni rok još nije gotov za crno-bijele. Čeka se da Kleo ode, a i dalje postoji mogućnost da se proda Marko Jovanović.

"U tom slučaju dovešćemo još jednog štopera".

Ne krije Stanojević da mu je ostalo neispunjenih želja.

"Čabalala", kao iz topa poručuje trener Partizana, koji je žarko želio lijevog veznog Kajzer Čifsa (trener Vladimir Vermezović) i reprezentacije Južne Afrike.

I NA TORONTO SA DVIJE EKIPE



Crno-bijeli u Antaliji rade u uobičajenom ritmu.

U utorak prije podne odradili su trening lakšeg intenziteta, koji su propustili Mladen Krstajić, Saša Ilić, Ivica Iliev i Kleo. Njima je Stanojević dao "voljno" kako bi se odmorili i spremni dočekali popodnevni "dril" rezervisan za rad na snazi i kondiciji.

Ujedno, u utorak su igrači Partizana prešli na teren naposredno ispred ulaza u hotel "Kornelija Dajamond", u kome su smješteni, pa ne moraju kao do sada na trening da idu autobusom (doduše, vožnja traje dva-tri minuta).

"Teren nije loš, mada je malo tvrđi od onog na kome smo do sada radili", procijenio je kapiten Krstajić, koji je u društvu Ilića pratio prepodnevni rad saigrača.

Na istom terenu će crno-bijeli igrati prijateljske utakmice, a sljedeća je na programu u srijedu protiv Toronta.

"Ponovo ćemo na teren izvesti dvije ekipe, svaku po 45 minuta, kao i protiv Dinama iz Bukurešta", objasnio je Stanojević.

"Toronto će igrati sa tri ekipe, po pola sata, što znači da će ritam sve vrijeme biti visok", dodao je trener Partizana.

Inače, Toronto se takmiči u MSL, profesionalnoj američko-kanadskoj ligi. Trener je nekadašnji reprezentativac Holandije, Aron Vinter, a u ekipi je i jedan Srbin, golman Miloš Kočić, koga su crno-bijeli upoznali na putu od Istanbula, u avionu kojim su obe ekipe doputovale u Antaliju.

"NEĆEMO GLEDATI ZVEZDU"



U komšiluk crno-bijelih u utorak je stigla ekspedicija Crvene zvezde.

"Nećemo gledati Zvezdine utakmice ovdje, pratićemo ih u prvenstvu", podvukao je Aleksandar Stanojević.

(izvještač MONDA iz Antalije, Rade Jakšić)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC