• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda zakazala i meč sa Torontom

Jedan susret u veličanstvenom lobiju Hotela "Kalipso" u Beleku bio je dovoljan da se dogovori prijateljska utakmica.

 Zvezda zakazala i meč sa Torontom Izvor: MONDO

Šesta za crveno-bijele u 15 dana priprema u Turskoj.

Pored ranije zakazanih duela sa "B" timom Šahtjora iz Donjecka (2. februar, 16.30), Spartakom iz Trnave (5. februar), Univerzitateom iz Krajove (8. februar), Steauom iz Bukurešta (10. februar) i Koprom iz Slovenije (13. februar), menadžment Crvene zvezde prvog dana boravka u ljetovalištu kraj Antalije dogovorio je pripremnu utakmicu sa Torontom, koji je prošle sezone zauzeo 11. mjesto u američko-kanadskoj MLS.

Crvena zvezda i Toronto sastaće se 6. februara, a računajući i dogovorenu generalnu proveru pred Delijama, 20. februara, sa banjalučkim Borcem, ekipa Roberta Prosinečkog odigraće ukupno sedam utakmica do početka proljećnog dijela sezone, 27. februara i okršaja sa Smederevom u Beogradu.

Prvog dana boravka u Beleku, po vjetrovitom i toplom vremenu (15 stepeni dok ima sunca, desetak kada zađe), fudbaleri osvajača Kupa Srbije odradili su lagani popodnevni trening na kojem su dominirale vježbe tehnike i koncentracije.

Potom ekipa je otišla na večeru i počinak, jer se mora rano ustajati. Već u srijedu u 8.00, Prosinečki će sa štopericom čekati na pješčanoj plaži i poslati sanjive igrače na futing, a potom slijedi doručak, pa još jedan trening od 11 časova.

Sutra popodne je prva probna utakmica u Antaliji, protiv rezervnog tima šampiona Ukrajine i učesnika Lige šampiona, Šahtjora.



Naizgled žestok ritam ne smeta fudbalerima. Ili se to bar ne primjećuje sa strane. Oni su i tokom ljeta iz Beograda, a i poslije popodnevnog treninga, bili raspoloženi i nasmijani. Niko nije povrijeđen i svi su orni za rad...

Na ruku im ide i klima, koja je prava mediteranska, temperature su "proljećne", ali opet osjeća se svježina koju donosi vjetar s mora, pa tako većina igrača nosi kape na trenizima. Uglavnom se štite igrači iz Južne Amerike i Afrike.

Njima je hladno i na 15 stepeni, normalno...

"Prijatna je klima, ali dobro je što nije mnogo toplo", primjetio je trener Prosinečki po dolasku u Belek, svjestan da se ekipa ukrcala u avion u trenutku kada je u Beogradu bilo "minus 10".

"Imamo odlične uslove za rad ovdje i ja sam zadovoljan", dodao je "Robi", koji ni ovog popodneva nije izdržao, a da se ne poigra sa loptom na treningu.

Aktivan na treningu bio je i predsjednik kluba Vladan Lukić, koji redovno vježba kako bi bio u formi.

(Izvješač MONDA iz Antalije Nikola Janković - foto: FK Crvena zvezda)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC