• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Frančesko Toldo novi adut Rekreativa

Proslavljeni golman Intera i italijanske reprezentacije Frančesko Toldo novi je član fudbalskog kluba Rekreativo iz banjalučkog naselja Česma.

 Frančesko Toldo novi adut Rekreativa Izvor: MONDO

Ambasador Rekreativa Boris Vrhovac upoznao je Tolda sa nastankom i aktivnostima kluba i poklonio mu majicu, nakon čega je slavni golman potpisao člansku kartu.

„Zaista nam ej čast što je jedna takva veličina pristupila našem klubu. Zahvaljujemo se i našem ambasadoru Vrletu što je uspio da nam dovede još jedno pojačanje. I Vrle i mi ćemo nastaviti našu dosadašnju praksu ali naš cilje nije samo da se slikamo sa poznatim ličnostima već da im prezentujemo šta Rekreativo, zapravo, predstavlja. Uskoro ćemo napraviti Kuću slavnih u kojoj će se naći sve članske karte, fotografije i majice naših članova. Otvaranju bi trebalo da prisustvuje i Bora Milutinović, a prije toga ćemo prikazati dokumentarac o našem klubu, koji je režirao Igor Tešić“, kaže predsjednik Skupštine kluba Goran Arbutina.

Članovi Rekreativa, čiji je počasni predsjednik Dr Nele Karajlić, već su postali Bora Milutinović, Ronald de Bur, Rud Gulit, Nikola Karabatić, Jelena Janković, Leo Mesi, Žuninjo Pernambukano, Milorad Čavić, Bjorn Borg, Aleks Ferguson, Rubens Barikelo. Ambasadori kluba su Emir Kusturica i Boris Vrhovac.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC