• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Danas na Evropskom prvenstvu: Zvezdin kapitalac, Srbi, veliki Goran i klasik Hrvatske i Engleske!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Nastavlja se Euro 2020, a u nedjelju nas očekuju tri sjajna meča!

 euro 2020 raspored utakmica engleska hrvatska Izvor: MN PRESS

Prvog dana Eura Italijani su oduvali Turke, a nažalost drugi dan je protekao u sjenci strašnih scena koje smo vidjeli na meču Danske i Finske. 

Kristijan Eriksen je kolabirao, ali je brzom reakcijom sudije, njegovih saigrača i prije svega ljekarskog tima izbjegnuta tragedija. 

Možda će vas zanimati

 Svi se nadaju da sličnih situacija neće biti, a u nedelju je fudbalski program bogat i nudi tri sjajna meča, Sve počinje od 15 časova kada se igra meč dana. 

Svjetski vicešampioni Hrvati počinju takmičenje protiv mlade i poletne ekipe Engleske, tima koji su na prethodnom Mundijalu savladali u polufinalu. Od tada se mnogo toga promijenilo. Neki veterani iz reprezentacije Hrvatske su se povukli, Englezi su nastavili da izbacuju talente, ali nisu ni oni bez svojih problema. 

Hari Kejn, Rahim Sterling, Džejdon Sančo i ekipa će ići na Luku Modrića, Matea Kovačića, Andreja Kramarića i sjajni tim Hrvatske i ovdje se očekuje fenomenalan fudbal. 

A onda od 18 gledamo heroje nacije, ekipu Sjeverne Makedonije koja je uspjela da se plasira na Euro. Iskoristili su baraž u Ligi nacija da obezbijede plasman na veliko takmičenje, a Goran Pandev je u 38. godini i dalje prva zvijezda tima. 

Tu je i Arijan Ademi iz Dinama, Enes Barhi iz Levantea, Đani Alioski fudbaler Lidsa... Ima kvaliteta kod Makedonaca, ali su autsajderi protiv ekipe Austrije. Sa tri Srbina u timu (Saša Kalajdžić, Aleksandar Dragović i Marko Arnautović) na Austriji je teret favorita i jednostavno moraju da pobijede u ovom meču. 

Program zatvaraju Holandija i Ukrajina. Sa jedne strane je Frank De Bur koji je potpuno pogubio konce, a sa druge Andrej Ševčenko koji sjajno vodi Ukrajince. 

Ipak, ne treba otpisivati Holandiju sa De Lihtom, De Jongom, Vajnaldumom i ostalim zvijezdama. Sa druge strane nema toliko velikih igrača, ali je to sve lijepo sklopio Ševčenko, kao što je Srbija nažalost osjetila na svojoj koži. 

RASPORED: 

15:00 Engleska - Hrvatska 

18:00 Austrija - Sjeverna Makedonija 

21:00 Holandija - Ukrajina

(MONDO) 

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC