• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Toresomanija u Londonu, debi protiv Liverpula

Kakav rasplet događaja u Premijer ligi! Fernando Tores napustio Liverpul i prešao u Čelsi, a u nedjelju će možda debitovati protiv svog dojučerašnjeg kluba!

 Toresomanija u Londonu, debi protiv Liverpula Izvor: MONDO

Fernando Tores, Didije Drogba i Nikolas Anelka! Kakav napadački trio Čelsija! A zamislite da morate da postavite odbranu protiv njih!?

O tome će morati da razmišlja trener Liverpula Keni Dalgliš, jer je Italijan na klupi Čelsija najavio da bi Tores mogao da debituje u nedjeljnom okršaju!

"Vjerovatno ću igrati sa dvojicom napadača, možda i u formaciji 'dijamanta'", rekao je Karlo Anćeloti, nagovještavajući da bi navalni red Čelsija u nedelju mogao da izgleda ovako: Tores i Drogba kao najistureniji, Anelka odmah iza njih.

"Tores neće imati problem da igra sa Drogbom u paru ili sa nekim drugim napadačem", uvjeren je Anćeloti.

Prvi trening Toresa u Čelsiju pogledajte na našem web portalu www.mondo.rs

Tores bi, tako, mogao da debituje u plavom dresu, mada postoje špekulacije da je Liverpul probao da izdejstvuje džentlmenski sporazum sa Čelsije da Španac ne igra u nedelju.

"Ne, nema takvog dovora sa Liverpulom", odgovorio je Anćeloti.

Engleski mediji podsećaju da bi takva vrsta dogovora, inače, bila protivna propisima Premijer lige.

Toresu nije potpuno svejedno što bi mogao da debituje protiv svog dojučerašnjeg kluba, ali kad ste plaćeni 50 miliona funti ko vas pita...

"Ovo je sudbina. Nije baš savršena situacija, ali vidjećemo šta će biti. O Liverpulu imam samo lijepe riječi. U tom klubu sam postao vrhunski igrač, pružena mi je šansa da igram na najvišem nivou, top utakmice. Sada se sve promijenilo, sada sam igrač Čelsija", rekao je Tores.

Navijači Liverpula već su izrazili mišljenje o Toresovom postupku. Poput navijača Klivlenda kada je Lebron Džejms otišao u Majami, tako su i liverpulovci masovno spaljivali dresove svog dosadašnjeg ljubimca.

Toresu će, svakako, biti neobično. Do juče je igrao protiv Čelsija, davao mu golove u raznim takmičenjima, a sada treba da bude "napast" za zadnju liniju Liverpula.

"Liga šampiona je moja velika ambicija, svaki fudbaler želi da igra u tom takmičenju. Imam neprijatno sjećanje iz moje prve sezone u Liverpulu, kada nas je Čelsi pobijedio u polufinalu LŠ. Sada se nadam da ću sa Čelsijem ići do vrha Evrope. Čelsi svake sezone ima šansu da osvoji trofeje, tako da kad vam se ukaže prilika da igrate u takvom timu, jednostavno ne možete da kažete ne. Igraću sa velikim igračima i velikim imenima svjetskog fudbala - Terijem, Lampardom, Drogbom, Anelkom...Mogu da budem dio ovog sjajnog tima", rekao je Tores.

"Čelsi mi je uvijek iskazivao poštovanje. Stvarno su željeli da dođem ovdje i to je važno kada znate da imate podršku celog kluba i navijača. Srećan sam što sam sada igrač Čelsija", dodao je Tores.

A na Stamford bridžu pomama za dresovima sa imenom Toresa...Kad će ta nedjelja?

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC